EDC Erhverv Poul Erik Bech søger erhvervsmægler til Næstved

En del af en succes
Vores erhvervscenter i Næstved har succes og oplever en betydelig fremgang i formidlingen af erhvervsejendomme på Sydsjælland og Lolland-Falster. Med afsæt i en positiv forventning til markedsudviklingen i området søger vi nu en erhvervsmægler, der ønsker at bidrage til erhvervscenterets fortsatte vækst – og sikrer vores position som en professionel og værdiskabende samarbejdspartner inden for erhvervsejendomsmarkedet. 

Du bliver en del af et stærkt lokalt team, som i det daglige består af to partnere og en salgskoordinator.  Foruden det lokale team er der et naturligt tæt samarbejde med erhvervscenteret i Slagelse og de regionale erhvervscentre i Køge og Roskilde.       

Din erfaring er altafgørende
Helt grundlæggende besidder du modet, lysten og erfaringen til at blive en aktiv del af vores fælles succes. Dine primære opgaver vil være at vurdere, kommissionere samt sælge og udleje erhvervsejendomme i Næstved, Vordingborg, Møn og Lolland-Falster. Det betyder, at din solide erhvervsmæssige baggrund og person er kendetegnet ved: 

  • En mangeårig erfaring fra et tilsvarende job i mæglerbranchen eller anden relevant erhvervsmæssig baggrund fra f.eks. byggesektoren, bank eller realkreditinstitut.
  • Et veletableret og veludbygget netværk blandt virksomheder og ejendomsinvestorer i Sydsjælland.
  • Dokumenterede salgsresultater, der med tydelighed viser at du over en årrække kan skabe enestående resultater i et stærkt konkurrencepræget marked.
  • En stærk vindermentalitet, som betyder, at du går den berømte ekstra mil for at vinde og afslutte en sag.
  • En udadvendt, social og empatisk person, der evner at opbygge langtidsholdbare relationer til både kunder og kolleger.   
  • Et stærkt værdigrundlag, der bygger på en høj grad af flittighed, en ordentlig sans for etik og et fornuftigt købmandsskab.

Vi honorerer din erfaring og indsats
Foruden en attraktiv garanteret minimumsgage tilbyder vi en firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring. Du bliver en del af et højt fagligt miljø, hvor der løbende er sparring med dedikerede og dygtige kolleger i hele landet i vores 17 erhvervscentre. For den rigtige person er der gode karrieremæssige udviklingsmuligheder.

Fondsejet virksomhed med et solidt økonomisk fundament
EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn, der har brug for en bedre hverdag. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til de lokalsamfund, som vi arbejder i. 

Din ansøgning bedes sendt til os på hrpeb@edc.dk. Du er meget velkommen til at kontakte Michael Kristiansen på mobil 3016 0692 eller vores Head of HR Jens Hein på mail til jnh@edc.dk eller telefon 3048 0320, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller erhvervscenteret i Næstved. Ansøgningen vil naturligvis blive behandlet fortroligt og vi afholder løbende samtaler.