EDC Erhverv Poul Erik Bech søger investeringschef i Aarhus med partnerpotentiale

Bliv vores nye investeringschef

Hos EDC Erhverv Poul Erik Bech har vi en klar ambition om at blive markedsleder indenfor investeringsmarkedet i Aarhus. Som investeringschef kommer du til at stå i spidsen for vores investeringsafdeling i Aarhus, og du får ansvaret for at indfri vores målsætning om øget aktivitet og erobring af markedsandele. Samtidig bliver du en del af ledergruppen i erhvervscentret.  

 

En motiverende investeringschef der går forrest

Du kommer med en solid uddannelsesbaggrund og erfaring som erhvervsmægler med fokus på investeringsejendomme. Vi forventer, at du gennem årene har leveret bemærkelsesværdige resultater og målrettet går efter at indfri målsætninger for succes. Med dit drive og din ledelsesstil er du typen, der går forrest og inspirerer både kollegaer og kunder og har fokus på hele teamets performance.

 

Attraktive arbejdsvilkår

Vi tilbyder en innovativ virksomhed, hvor du får et udfordrende og afvekslende job med store frihedsgrader og mulighed for selv at tilrettelægge indholdet i din hverdag. Vi lægger vægt på, at det skal være en sjov og motiverende arbejdsplads præget af samarbejde, hvor der er frihed under ansvar.

 

Du får glæde af at kunne trække på en stor organisation med sparring på tværs, et moderne back-office med HR-ressourcer, regnskabsafdeling, et stærkt marketing set-up og meget mere. Det gør din hverdag nemmere og sikrer cost-effektive og professionelle løsninger. Du får derfor de bedste forudsætninger for at fokusere på kunder og team performance.

 

Dine erfaringer og kvalifikationer modsvarer vi med en attraktiv resultatorienteret løn og partneraftale, pensionsordning og sundhedsforsikring. Sammen sikrer vi, at du løbende bliver efteruddannet, således at du til stadighed kan levere en professionel rådgivning og enestående resultater.

 

Poul Erik Bech Fonden - Du er med til at gøre en forskel hver dag

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Vi er, for størstedelens vedkommende, ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden, og gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn. Som medarbejder i EDC Poul Erik Bech er du således med til, at fonden kan uddele støtte. Desuden har vores medarbejdere mulighed for selv at indstille foreninger til fonden.

 

Hvad gør du?

Din ansøgning samt CV mv. bedes sendt til HRpeb@edc.dk . Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at kontakte direktør og partner Søren Leth Pedersen på 5180 4072 eller vores Rekrutteringsspecialist Mouna Er Riadi på 3053 4663 mori@edc.dk, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores virksomhed.

 

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.