EDC Erhverv Poul Erik Bech søger partner til investeringsejendomme i København

Vores stærke partnerstruktur er hjørnestenen i vores succes og ambitiøse fremtidsplaner. På vores hovedkontor på Bremerholm i København har vi en stærk afdeling, som er specialiseret inden for køb og salg af investeringsejendomme - primært inden for boligudlejningsejendomme. I denne afdeling har vi netop optaget Michael Thodsen som partner og som led i et generationsskifte ønsker vi at optage yderligere en partner.

Du har derfor nu muligheden for at blive partner og en del af Danmarks største mæglervirksomhed. Som Partner i afdelingen skal du være med til at fastholde og udbygge EDC Erhverv Poul Erik Bechs nuværende position på markedet – og sammen med Michael Thodsen være ansvarlig for udarbejdelse og eksekvering af handlingsplan for området og sikre, at vi er kundernes foretrukne samarbejdspartner i København.

Du vil indgå i et erfarent og kompetent team på 7 medarbejdere med base i vores hovedsæde på Bremerholm, midt i hjertet af København. Her sidder vi i alt ca. 90 medarbejdere og har en skøn kantine med egen kok. 

En person af rette støbning
For at opnå succes i jobbet har du mere end 10 års erfaring fra et tilsvarende job i mæglerbranchen eller en anden relevant erhvervsmæssig baggrund. Du kan kommissionere og gennemføre eget salg af ekstraordinær høj kvalitet, forhandle formidlingsaftaler og udarbejde købsaftaler.  

Med din store brancheindsigt følger et stærkt etableret netværk i og omkring markedet for boligudlejningsejendomme, og du er god til at opbygge stærke relationer til samarbejdspartnere.

Som person er du:

  • Empatisk, struktureret, grundig og flittig
  • Har evnen til at motivere dine omgivelser og gå forrest som et godt eksempel
  • Er målrettet og resultatorienteret 

Vi honorerer din erfaring og indsats
Foruden en attraktiv partnerskabsstruktur med gode indtjeningsmuligheder tilbyder vi en firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring samt fri telefon. Du bliver en del af et højt fagligt miljø, hvor der løbende er sparring med dygtige partnere og kolleger – det være sig fra hovedsædet i København eller de 16 andre erhvervscentre i landet.

Fondsejet virksomhed med et solidt økonomisk fundament
EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn, der har brug for en bedre hverdag. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til de lokalsamfund, som vi arbejder i. 

Din ansøgning bedes sendt til Rekrutterings- og HR Chef Jens Hein på HRPEB@edc. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores HR-chef Jens Hein på 3048 0320, såfremt  du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.