EDC Erhverv Poul Erik Bech søger Storkundechef/partner til vores hovedkontor i København

EDC Poul Erik Bech er med flere end 500 medarbejdere Danmarks største mæglervirksomhed. I vores 17 Erhvervscentre arbejder vi hver dag målrettede på, at blive kundernes foretrukne samarbejdspartner. Vi søger nu en Storkundechef, som koncentreret skal arbejde med at rådgive større virksomheder i relation til deres nuværende og fremtidige ejendomsportefølje respektive behov for leje af lokaler.

Opgaven for Storkundechefen er at sikre, at vores kunders topledelse oplever og anerkender os som en professionel rådgiver og værdiskabende samarbejdspartner indenfor salg, udlejning og vurdering af deres ejendomsaktiver samt leje af lokaler. Det primære fokus bliver eksekveringen af en profitabel salgs- og kundestrategi på alle niveauer i vores kunders organisation - med det udtrykkelige mål at erhverve nye kunder og efterfølgende etablere langsigtede relationer til dem. 

De strategiske, taktiske og operationelle opgaver
De væsentligste opgaver, som spænder vidt, er følgende:

  • Positionerer EDC PEB Erhverv som en professionel rådgiver inden for ejendomsinvesteringer og ejendomsdrift - med naturlig afsæt i kundens kerneforretning.
  • Planlægger og afholder ”strategiske kundemøder”, dokumenterer og vedligeholder business cases samt forbinder forretningsbehovet med vores konkrete forretningsløsninger.
  • Er det primære bindeled mellem den specifikke kunde og vores erhvervscentre og funktioner, således at indgåede aftaler og konkrete løsninger bliver stærkt forankrede hos både kunden og i vores eget hus.
  • Udvikler og vedligeholder strategiske accountplaner for de enkelte kunder

En person af rette støbning
For at opnår succes i jobbet har du mere end 5 års erfaring med B2B salg og udlejning af erhvervsejendomme. Du er forhandlingsvant, og har dokumenteret erfaring med at få større forhandlinger om salg og udlejning på plads. Din forretningsforståelse er ekstraordinær - og du kan nemt sætte dig ind i kundens kerneforretning, og sælge vores strategiske løsninger på baggrund heraf. I dag er du formentligt allerede et ”navn i branchen”, og har over tid opbygget et netværk og stærke relationer til dine nuværende samarbejdspartnere.  Vi forventer en relevant videregående uddannelse som ejendomsmægler, Cand.merc., Cand. Polit., HD eller tilsvarende.

Som person er du stærk til at skabe langsigtede relationer på alle niveauer i vores kunders organisation. Din gennemslagskraft er stor, og du præsenterer budskaber på en overbevisende facon i både skrift og tale. Selv komplekse emner formår du at gøre klart og enkelt for dine interessenter. Selvfølgelig er du målrettet og resultatorienteret - og vil vinde.

Fondsejet virksomhed med et solidt økonomisk fundament
EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn, der har brug for en bedre hverdag. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til de lokalsamfund, som vi arbejder i. 

Foruden en konkurrencedygtig løn tilbyder vi en firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring samt fri telefon. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der løbende er sparring med dygtige partnere og kolleger – det være sig fra hovedsædet i København eller de 16 andre erhvervscentre i landet. Vi ser gerne, at du har kvalifikationerne til at kunne indtræde som partner, hvor du i så fald, får dit eget profitcenter.

Din ansøgning bedes sendt til Head of HR Jens Hein på HRPEB@edc.dk. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Du er også meget velkommen til at kontakte Jens Hein på 3048 0320, såfremt  du har spørgsmål til jobbet eller til vores virksomhed. 

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.