EDC Erhverv Strandfelt søger erhvervsmægler

Vi har travlt og søger en engageret erhvervsmægler med et godt købmandsskab og netværk til vestegnens erhvervsmæglervirksomhed. 

EDC Erhverv Strandfelt formidler alle former for erhvervsejendomme, og vi oplever et pænt og stigende aktivitetsniveau, hvorfor vi har brug for en dygtig erhvervsmægler til vurdering, salg og udlejning af alle former for erhvervsejendomme vil være med til at sikre firmaets forsatte fremgang. 

Dine arbejdsområder vil være at sælge og udleje lokaler og ejendomme samt at vurdere, kommissionere i vores område samt bidrage til den fortsatte succes.

Din profil


-       Du er ejendomsmægler eller har anden relevant baggrund.

-       Er struktureret, effektiv og resultatorienteret samt vant til at holde deadlines

-       Er forhandlingsstærk og troværdig samt har gennemslagskraft

-       God til at kommunikere i skrift og tale 

-       Du er kundeminded og fuld af energi og udstråler en naturlig pondus.

-       Du er en god teamplayer, men kan samtidig også arbejde selvstændigt og komme med nye initiativer. 

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi har allerede en stor emnebeholdning, og ønsker en medarbejder/kollega, som via sit netværk og opsøgende arbejde kan sælge og udleje samt tillige kan skabe sin egen portefølje af emner i et konkurrencepræget marked.

Du vil blive tilbudt en løn svarende til dine kvalifikationer og indeholdende en god gageringsaftale med garanteret årlig minimumsgage.

Vi har kontor/base i Taastrup.

Du er meget velkommen til at ringe til erhvervschef Lotte Bach på tlf. 21 22 89 31, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vort firma. Din ansøgning bedes sendt til Lotte Bach på mail loba@edc.dk. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt. Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet.