EDC Poul Erik Bech søger Area Manager til at styrke vores position på Islands Brygge

Har du solid erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen? Og er det resultaterne og relationen til dine kunder der driver dig i dit arbejde og er der en pioner gemt dig? Så er denne stilling netop skræddersyet til dig! For vi tror på, at du med din præstation, dit drive og dit engagement får en succesfuld rejse som Area Manager for Islands Brygge hos EDC Poul Erik Bech.

Area Manager for Islands Brygge med ansvar fra første dag – vejen til succes kan være mange
Du er typen der får energi af, at få lukket en handel. Samtidig får du rig mulighed for at bruge dine naturlige salgsevner. Når du træder ind hos os, lover vi, at du får den nødvendige oplæring og de værktøjer, som skal til for at du bliver en succesfuld Area Manager. Til gengæld forventer vi også, at du kommer med en stor appetit, nysgerrighed og en høj energi, så du kan få løftet resultaterne på Islands Brygge. Gennem hårdt arbejde og stærke resultater kan du få byggestenene til din fremtidige karriere samtidig med, at du er med til at gøre en forskel for dine kunder. Din nye daglige gang, bliver i vores butik på Holmbladsgade, hvor du får mulighed for at sparre med dine kollegaer.

I dag er du stjernen – du er sulten efter hverdagens succeser og er dygtig til at forstå det menneske du taler med. Du arbejder målrettet og vedholdende, for du ved hvad det kræver at opbygge et nyt område. De er tillige drevet af, at få del i det økonomiske resultat som du skaber.

EDC Poul Erik Bech er mulighedernes sted
EDC Poul Erik Bech er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag. Du får mulighed for at møde og sparre med de forskellige ledere og partnere i organisationen. Du vil kunne regne med en massiv support fra EDC Poul Erik Bech hovedsæde samt EDC’s hovedkontor. Endvidere, får du ansvaret for at drive den daglige drift i forretningen. Vi tilbyder dig både en unik partnerskabsstruktur med meget attraktive indtjeningsmuligheder og en attraktiv finansiering af partnerandel.  Som Area Manager får du:

  • Ekstraordinære lønvilkår med andel i overskuddet for Islands brygge
  • Et højt fagligt kompetent miljø
  • Karrieremuligheder i vores organisation for den rette profil
  • Løbende sparring med kollegaer på tværs af landet, for i løbet af din tid, vil du møde mange kunder og kollegaer
  • Et unikt Køberkartotek, som skaffer kunder fra hele landet
  • Eget ansvar for at opbygge EDC Poul Erik Bech - Islands Brygge

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Vi er, for størstedelens vedkommende, ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden, og gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn. Som medarbejder i EDC Poul Erik Bech er du således med til, at fonden kan uddele støtte. Desuden har vores medarbejdere mulighed for selv at indstille foreninger til fonden.

Hvad gør du nu?
Vi bestræber os mod en hurtig ansættelsesstart og holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte Head of HR Jens Hein på 3048 0320 eller sende dit cv pr. mail til HRPEB@edc.dk.