EDC Poul Erik Bech søger dygtig IT udvikler

Vil du være med til at sikre, at EDC Poul Erik Bech udbygger sin position som Danmarks største ejendomsmægler?

Vores forretning er under vedvarende udvikling og her spiller IT en meget afgørende rolle. Vores IT skal understøtte nye måder at kommunikere og arbejde på, optimere processer samt sikre at informationer flyder uhindret og skaber det retvisende billede. Vi vil være innovative, hvor det giver mening.

Til vores hovedkontor centralt beliggende på Bremerholm i København søger vi en dygtig IT udvikler. 

Vores standardsystemer varetages af EDC-gruppen. Vi er derfor i tæt dialog med gode kollegaer i EDC-gruppen.  Vi har dog en del behov, som rækker udover standardsystemerne. Det er disse behov vi varetager i vores egen IT-afdeling. Vi skal bl.a. nu i gang med en spændende Data Warehouse løsning til hele vores virksomhed.

IT-afdelingen arbejder med såvel egenudviklede front- og backend løsninger som integration til EDC’s standardløsninger og løsninger leveret af underleverandører. Størstedelen af vores applikationer er webbaserede. Vores opgaver varierer fra mindre opgaver, som skal løses her og nu, til længerevarende opgaver/projekter. Vi arbejder med en agil udviklingsproces med løbende demo’er og godkendelse af produkter.

Til udvikling anvender vi primært

 • PHP, .Net
 • MySQL, SQL Server
 • WordPress
 • HTML, JavaScript
 • VBA, Access

Vi er et mindre team på 3 engagerede kolleger, der supporterer vores 500 medarbejdere. Vi skal kunne dække hinanden ind og derfor vil du blive involveret i alle de løsninger vi varetager.  Du vil komme til at arbejde med support (second line), drift og vedligeholdelse samt alle områder inden for systemudvikling. Du vil således få et bredt og varieret job, og du vil blive en central person i organisationen.

Om dig
Du er en dygtig programmør med en god portion forretningsforståelse og i stand til at levere arbejde i høj kvalitet. Det forventes, at du er i stand til at arbejde selvstændigt, engageret og tager ejerskab.
Du arbejder struktureret og løsningsorienteret og kan sikre, at deadlines og aftaler overholdes. Der er ingen tvivl om, at du er teknisk kompetent, men samtidig er du en omgængelig teamplayer, der forstår at samarbejde med dine kollegaer og resten af organisationen. 

Dine faglige kompetencer

 • En relevant uddannelse og dokumenteret erhvervserfaring som programmør
 • God erfaring med PHP, .Net, SQL, HTML og JavaScript
 • God erfaring med Data Warehouse
 • Erfaring med udvikling i VBA og WordPress, vil være et plus
 • Du har det engagement, der skal til for at dine opgaver kommer i mål
 • Du skal være god til at tilegne dig ny viden, herunder værktøjer som du måske ikke lige p.t. mestrer

Fondsejet virksomhed med et solidt økonomisk fundament
EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn, der har brug for en bedre hverdag. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i. 

I den ramme får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder samt et stabilt arbejdsmiljø, hvor medarbejderen er i fokus.  Et job i en virksomhed i ekspansion, der gennem kontrolleret vækst ønsker at fastholde vor førende position i Danmark og udvikle os som en innovativ og international mæglervirksomhed, med netop de muligheder og udfordringer dette giver og kræver for dig som medarbejder.

Du bliver en del af en engageret IT-afdeling, som glæder sig til at få dig med på holdet. Stillingen er med reference til afdelingslederen og arbejdsstedet er på vores hovedkontor i København K. Personalegoderne tæller frokost tilberedt af egen kok, fredagsbar samt mulighed for at holde ferie i vores østrigske feriehytte.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Thomas Gram på telefon 38770511.

Din ansøgning bedes sendt til Rekrutterings- og HR Chef Jens Hein på HRPEB@edc. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi nedtager opslaget, når stillingen er besat. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt.