EDC Poul Erik Bech søger en passioneret partner til Greve

Kære Ejendomsmægler! Er det tid til det næste skridt i din karriere? forestil dig, at du som Partner vil stå i spidsen for butikken i Greve – hvor du skal være den, der går forrest, sætter indsatserne i gang og naturligvis følger dem fra A-Z. Du har en klar ambition om, at have det stærkeste mæglerteam i Greve og omegn. Vores organisatoriske setup betyder, at du som partner har de bedste forudsætninger for at fokusere på at drive mæglerbutikken og skabe de bedst mulige resultater med en stærk og erfaren støtte i ryggen.

Som partner hos os, får du ansvaret for at drive og videreudvikle butikken i Greve, og samtidig bliver du en del af en veldrevet virksomhed, som tilbyder attraktive udviklings- og indtjeningsmuligheder i et særdeles velfungerende socialt miljø.

Vores stærke partnerstruktur er hjørnestenen i vores succes og ambitiøse fremtidsplaner. Som partner i EDC Poul Erik Bech bliver du medejer, og du får samtidig del af Danmarks største mæglerorganisation, hvor du har mulighed for at trække på støtte og ressourcer fra bl.a. direktionen i bolig, HR, Marketing og Regnskab som sidder placeret i vores hovedkontor på Bremerholm i København.

Som Ejendomsmægler, er du skruet således sammen …

Med din nysgerrighed, er du typen der selv helt naturligt opsøger ny viden.  Din høje energi og performance smitter af på dine kollegaer samt kunderne når du f.eks. er ude på fremvisningerne.  Du er typen der får energi af, at være på og din puls stiger, når du får lukket en handel.  Mere specifikt, kommer du med et højt fagligt niveau som både dine kollegaer og kunder vil drage nytte af. Som partner, går du forrest og er overbevist om at du og teamet, bliver kundernes foretrukne butik.

Som Partner i Danmarks største ejendomsmæglerkæde kan du forvente… 

  • En attraktiv partnerskabsstruktur med gode indtjeningsmuligheder
  • En attraktiv finansiering af partnerandelen
  • En attraktiv garanteret minimumsgage
  • En firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Fri telefon m.v. og kørselsgodtgørelse 
  • ”Én stor familie” med +55 boligbutikker
  • Massiv support fra EDC Poul Erik Bech hovedsæde/EDC hovedkontor
  • Løbende sparring med andre partnere
  • Et unikt køberkartotek, som skaffer kunder fra hele landet

Mere end 500 medarbejdere, 60 butikker og 17 erhvervscentre samt en almennyttig Fond

EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn, der har brug for en bedre hverdag samt kunst og bygningskultur. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i.

Din ansøgning samt CV mv. bedes sendt til HRpeb@edc.dk . Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt

Du er også meget velkommen til at ringe til vores underdirektør i Bolig Thomas H. Jensen på 22321586 eller HR & Recruiting Manager Mouna Er Riadi på mail mori@edc.dk eller tlf: 3053 4663, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vort firma.