EDC Poul Erik Bech søger praktikanter til august 2020, Sjælland

Kunne du tænke dig at afvikle dit praktikophold hos Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed? Vi tilbyder et spændende studierelevant praktikophold med mulighed for en attraktiv traineestilling hos os efter endt studie.

Vi tilbyder et struktureret praktikophold, hvor du bliver en del af butiksteamet og den daglige drift. Du vil stifte bekendtskab med hele sagsgangen i en ejendomshandel, samt kundebetjening og annoncering. Derudover vil du deltage i både fremvisninger og vurderinger. Med andre ord opnår du indsigt i en ejendomsmæglers hverdag.

Du bliver en del af vores eget uddannelsesprogram, som bl.a. indbefatter et to dages introduktionskursus i vores hovedsæde i København. Udover styrkelse af netværket med dine ”medpraktikanter”, vil du få indsigt i vores virksomhed, samt opnå kompetencer til at kunne bestride jobbet som praktikant i det daglige.

Efter dit praktikophold kan du søge om at blive en del af vores unikke toårige traineeuddannelse, som du kan læse mere om her: https://www.poulerikbech.dk/karriere/kick-start-din-karriere/. Vores ambition er, at dit praktikophold er startskuddet til en karriere i EDC Poul Erik Bech.

Din profil
Vi søger finansøkonomer eller finansbachelorer, som brænder for at blive ejendomsmæglere eller sagsbehandlere på sigt.
Derudover besidder du egenskaber som empati, højt drive, struktur, faglighed, samt en vindende personlighed.

Sådan ansøger du
Du kan sende din ansøgning til ksy@edc.dk og skrive i emnefeltet 'Ansøgning praktikant'. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Du er også meget velkommen til at ringe til HR-konsulent Kristina Sofia Sylvest på tlf. 51777816, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller vores virksomhed.