EDC Poul Erik Bech søger salgskoordinator til vores Servicecenter - første stop Vallensbæk

Er du tiltrukket af muligheden for, at kunne arbejde som salgskoordinator i Danmark’s største ejendomsmæglerkæde - med mod på at understøtte vores boligbutikker i Hovedstadsregionen?   

Et omdrejningspunkt for vores stærke forretning
EDC Poul Erik Bech er Danmark’s største selvstændige ejendomsmæglerkæde med mere end 65 butikker fordelt i det ganske land. Vores Service- og Kompetencecenter er et væsentlig omdrejningspunkt for vores stærke forretning. Herfra koordinerer og udjævner vi den administrative håndtering af boligsager vores butikker imellem. Det betyder, at vores salgskoordinatorer løser sager for enhver af vores mange butikker - uanset hvor i landet de arbejder. Den løsning skaber stor fleksibilitet i driften i relation til udjævning af sagsbelastningen samt ved den naturlige sygdom og orlov, der kontinuerligt er i en organisation af vores størrelse. Med tilknytning til vores Service- og Kompetencecenter søger vi nu en erfaren salgskoordinator, der har lyst til skiftende arbejdssteder i Hovedstadsregionen og tilhørende kommuner.

Første stop - Vallensbæk
Det første konkrete arbejdssted er Vallensbæk. Efter Vallensbæk er det meningen, at du rejser videre til en anden boligbutik for at understøtte forretningen der - for en kortere eller længere periode. Det er derfor helt afgørende, at du finder det spændende, at sætte dig ind i den pågældende forretning, skabe nye relationer til kolleger og være en bærende del af en ny kultur når du periodisk skifter til et nyt arbejdssted.

Som vores nye salgskoordinator skal du:

 • Selvstændigt forestå den administrative del af en dynamisk boligafdeling, herunder før- og eftersagsbehandling samt en række forskellige praktiske opgaver
 • Indhente nødvendige dokumenter til brug for salget
 • Deltage i udarbejdelse af boligpræsentation samt udarbejdelse af annoncer
 • Forberede og udarbejde købsaftaler med kontakt til sælger og købers rådgiver
 • Digitalt tinglyse skøder
 • Afslutte salget samt udarbejde refusionsopgørelser
 • Deltage i lokale markedsføringsaktiviteter

Din personlighed vigtigere end din baggrund
Vigtigst er det, at du med mellemrum har lysten til at være en del af et nyt arbejdssted - og har energien til at blive en integreret del af en ny boligbutik 1-2 gange om året. Det kræver selvfølgelig et vist socialt overskud. Du har samtidig en meget struktureret tilgang til dit arbejde - og kan have mange bolde i luften på en gang. Naturligvis er du af natur en fighter, der vil og kan få tingene til at lykkes ved en vedholdende indsats.

Vi ser gerne at du har erfaring i et tilsvarende job, eller erfaring fra et servicecenter i mæglerbranchen – alternativt erfaring fra et advokatkontor. Kendskab til Domidont og digital tinglysning vil være en fordel.

Vi tilbyder
Til gengæld kan vi tilbyde dig:

 • En attraktiv fast gage med tillæg af pensions- og sundhedsordning 
 • Fri bil ordning
 • Et spændende og udfordrende job i en innovativ virksomhed i vækst
 • De allerbedste udviklingsmuligheder
 • Gode kolleger såvel i afdelingen som i alle vore øvrige butikker hvor sparring er i højsædet
 • Direkte kontakt og sparring med vores ServiceCenter
 • Løbende relevant efteruddannelse skræddersyet til dig

EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af den almennyttige fond ved navn Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden dem, der gør en forskel for andre – særligt frivillige foreninger der gør en forskel for børn. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i.

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til Head of HR Jens Hein på HRPEB@edc.dk. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at ringe Jens Hein på telefon 3048 0320 eller Servicecenterchef  Nina Krogh på 7878 5049, såfremt  du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.


Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.