Ejendomsmægler

Boligmægler til EDC Poul Erik Bech AROS i Aarhus C.

 

Vi mangler ejendomsmægleren, der kan gøre en forskel!  Vi er en succesrig butik med bedste beliggenhed i centrum af Aarhus. Dine muligheder i dette område vil være ubegrænsede, så vi kan garantere dig, at du får travlt.

Arbejdsområde:

Afhængig af din baggrund vil dit primære arbejdsområde vil være kommission og salg af ejendomme i området. Og dermed være med til at udbygge den betydende markedsandel, vi har i området.

Din baggrund

Du har enten erfaring fra et tilsvarende job i mæglerbranchen, kan dokumentere gode salgs- og kommissionsresultater og har bevist, at du kan gøre en forskel som mægler. Uddannelsesmæssigt er du allerede ejendomsmægler.

Vi foretrækker den komplette mægler, der både kan varetage kommissioner samt salg. Er du endnu ikke 100% kommisionsmægler, vil du få støtte fra dygtige kolleger, således at målene kan nås.

Du kan lide at have travlt og formår at holde mange bolde i luften også i forskellige størrelser.

Som person er du engageret, udadvendt, kundeminded og har gode samarbejdsevner. Du hviler i dig selv og er drevet af ønsket om succes. Du forstår at arbejde struktureret og målrettet i din hverdag, og kan begå dig overfor alle typer mennesker. Og så er du parat til at smøge ærmerne op.

 

Vi tilbyder


Vi kan tilbyde dig et job med en attraktiv aflønning i form af provisionssats, garantilønsordning, sundhedssikring samt 5-dages uge. I EDC Poul Erik Bech AROS og EDC AROS er der rige muligheder for udviklingsmuligheder både karrieremæssigt og geografisk.

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til jobaros@edc.dk. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til daglige leder/indehavere Marlene Sigsgaard Christensen (6155 2617), Claus Høyberg (2146 8001) eller Jan Larsen (4016 8844), såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.