En boligmægler med vindende personlighed til Gl. Kongevej

En del af et vinderteam
Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 på Frederiksberg, og dermed være bydelens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning er vi godt på vej til at indfri, og derfor søger vi efter en ny mægler til vores butik.

Du bliver en del af et vinderteam, der foruden dig, består af vores Partner Nicolas Schyberg, en salgs- og vurderings mægler, en salgstrainee og en salgskoordinator. Sammen arbejder vi hver dag målrettede på at give vores kunder – såvel købere som sælgere af boliger – en ekstraordinær professionel rådgivning. Vores primære markedsområde er Frederiksberg C.

Stærk personlighed og mæglerbaggrund
Det er først og fremmest din personlighed der er afgørende for os. Du besidder en udpræget vindermentalitet, og går målrettet efter at få succes, skabe resultater og indfri dine målsætninger. Med dit drive og din energi skaber du helt naturligt stærke relationer til både kunder og kolleger. Samtidig evner du at sætte dig i kundernes situation, og tilpasser dine løsninger til det konkrete behov.

Du kommer med en solid salgserfaring som mægler, og har gennem de seneste år leveret bemærkelsesværdige salgsresultater i ejendomsmæglerbranchen - og evner både at sælge og kommissionere ejendomme.

Dine erfaringer og kvalifikationer modsvarer vi med en attraktiv fast gage, pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi sikrer naturligvis, at du løbende bliver efteruddannet, sådan at du til stadighed både kan levere en professionel rådgivning og enestående resultater. Du bliver en del af et stærkt team i en ambitiøs butik, som igen er en del af Danmarks største selvstændige ejendomsmæglervirksomhed med mere end 60 butikker, 17 erhvervscentre og 500 medarbejdere – og kan trække på de ressourcer der er i hele organisationen.

Fondsejet virksomhed med et solidt økonomisk fundament
Som medarbejder hos EDC Poul Erik Bech bliver du en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed. Vi består af flere end 60 boligbutikker, 17 erhvervscentre, 1 butik i Frankrig samt 3 i Sverige. Det betyder, at der altid er en butik nær dig. Det lokale kendskab er noget, vi gerne vil værne om, og derfor vil vi gå langt for, at du kan arbejde tæt på den by, du bor i og brænder for.

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Vi er, for størstedelens vedkommende, ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden, og gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn. Som medarbejder i EDC Poul Erik Bech er du således med til, at fonden kan uddele støtte. Desuden har vores medarbejdere mulighed for selv at indstille foreninger til fonden.

Din ansøgning samt CV mv. bedes sendt til HRpeb@edc.dk . Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 2426 6230 til Nicolas Schyberg, som er partner på Gl. Kongevej eller ringe på 3053 4663 til vores Rekrutteringsspecialist Mouna Er Riadi, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores virksomhed.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.