En boligmægler med vindende personlighed til Stenløse

En del af et vinderteam
Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 i Stenløse, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning er vi godt på vej til at indfri, og derfor søger vi efter en uddannet mægler til vores butik.

Du bliver en del af et vinderteam, der dagligt sammen arbejder målrettet på at give vores kunder – såvel købere som sælgere af boliger – en ekstraordinær professionel rådgivning.  

Din personlighed fremfor din baggrund
Det er først og fremmest din personlighed der er afgørende for os. Du besidder en udpræget vindermentalitet, og går målrettet efter at få succes, skabe resultater og indfri dine målsætninger. Med dit drive og din energi skaber du helt naturligt stærke relationer til både kunder og kolleger. Samtidig evner du at sætte dig i kundernes situation, og tilpasser dine løsninger til det konkrete behov.

Du kommer med en solid mæglererfaring, og har gennem de seneste år leveret bemærkelsesværdige salgsresultater. Det er en absolut fordel hvis din styrke ligger i at kommissionere, og du allerede i dag er et anerkendt navn i byen.  

Dine erfaringer og kvalifikationer modsvarer vi med en attraktiv gage, pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi sikrer naturligvis, at du løbende bliver efteruddannet, sådan at du til stadighed både kan levere en professionel rådgivning og enestående resultater. Du bliver en del af et stærkt team i en ambitiøs butik, som igen er en del af Danmarks største selvstændige ejendomsmæglervirksomhed med mere end 60 butikker, 17 erhvervscentre og 500 medarbejdere – og kan trække på de ressourcer der er i hele organisationen.

Fondsejet virksomhed med et solidt økonomisk fundament
EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn, der har brug for en bedre hverdag. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i. 

Din ansøgning bedes sendt til os på HRPEB@edc.dk. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 3048 0320 til Head of HR Jens Hein, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores virksomhed.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.