Erfaren lønningsbogholder

Vi har heldigvis så travlt, at vi har brug for en kollega mere, som skal sikre, at vi får løn alle sammen og at der er styr på feriepenge og de tilknyttede regler.

 

Vi forventer, at det er noget som du kan klare, ved at være hos os 1 dag om ugen.

 

Vi har i dag en meget erfaren og fagligt rigtig stærk bogholder, som i dag klarer både løn, fakturering og alt øvrigt bogholderi – men som har for meget arbejde med at holde styr på os alle sammen.

 

Du vil derfor komme til at indgå i et team, hvor I tilsammen sikrer, at der er styr på vores ansattes løn (vi har både provisionslønnede og fastlønnede) samt deres feriedage og feriepenge.

                                                                                                                                                   

Det er vigtigt at du har erfaring indenfor området og har siddet med lønbogholderi tidligere.

 

Virksomheden består i dag af 9 ejendomsmæglerbutikker på Fyn og Sjælland og vi er 55 ansatte (35 fastansatte og 20 løsarbejdere, som bude m.v.), og arbejdsstedet vil være på Dalumvej i Odense SV.

 

Det kan være, at du i dag holder styr på lønnen for en anden virksomhed, men ønsker at have flere timer end du har og det vil være helt i orden, at du deler din tid mellem os og en eller flere andre virksomheder.

 

Har denne annonce vakt din interesse, så send en ansøgning til Michael Mørkmork@edc.dk

 

 For yderligere oplysninger kontakt indehaver Michael Mørk på tlf.: 2123 3702.

 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.