Investeringsmægler med partnerpotentiale til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus

En ambitiøs investeringsmægler

Er du lige så ambitiøs som vi er, og søger du en den helt rigtige virksomhed, hvor du kan udvikle dig i rollen? Vi ønsker at styrke vores investeringsafdeling, og søger derfor en investeringsmægler med erfaring og pondus til at sikre øget aktivitet og erobring af markedsandele indenfor investeringsmarkedet.

Med dit drive og din energi, skaber du helt naturligt stærke relationer til både kunder og kollegaer. Du kommer med en solid relevant uddannelsesmæssig baggrund og arbejder i dag som erhvervsmægler eller lignende med et stort kendskab til investeringsejendomme.  Helt konkret besidder du bl.a. følgende egenskaber:

 • Stort selvstændigt drive og vindermentalitet
 • Høj faglig kompetence og forhandlingsevner
 • Troværdig, situationsfornemmelse og god til kunderelationer
 • Samarbejdsevner og holdspiller
 • Gode formuleringsevner i skrift og tale
 • IT-kompetencer og flair for tal og jura

EDC Erhverv Poul Erik Bech - En stærk spiller på markedet

Vi er en stærk spiller på markedet med mere end 500 medarbejdere, hvormed du kan trække på de mange ressourcer i virksomheden. Som medarbejder er der mange karrieremuligheder, og såfremt du har den rette indstilling og kan skabe stærke resultater, er der mulighed for at blive partner hos os.

Du får et job med store frihedsgrader og mulighed for selv at tilrettelægge indholdet i din hverdag. Vi lægger vægt på, at det skal være en sjov og inspirerende arbejdsplads præget af samarbejde, med frihed under ansvar.

Hvad får du mere som investeringsmægler hos os? - Attraktive ansættelsesvilkår

 • Attraktiv indtjeningsmulighed inkl. pensions- og sundhedsordning
 • Attraktiv finansiering af partnerskab
 • Et højt fagligt kompetent miljø
 • Løbende sparring med kollegaer på tværs af landet
 • Mulighed for løbende at deltage i efteruddannelse

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Vi er, for størstedelens vedkommende, ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden, og gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn. Som medarbejder i EDC Poul Erik Bech er du således med til, at fonden kan uddele støtte. Desuden har vores medarbejdere mulighed for selv at indstille foreninger til fonden.

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet?

Din ansøgning samt CV mv. bedes sendt til HRpeb@edc.dk . Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at kontakte direktør og partner Søren Leth Pedersen på 5180 4072 eller vores Rekrutteringsspecialist Mouna Er Riadi på 3053 4663 eller såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vort firma.