Landsdækkende jobmulighed for ejendomsadministratorer: Arbejd tæt på din bopæl

Kunne du tænke dig at arbejde tæt på din bopæl og have gode kolleger omkring dig…? Så anbefaler vi, at du læser videre.

Som du måske allerede ved, er LEA Ejendomspartner en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen, der med flere en 500 medarbejdere og 60 afdelinger er til stede i de fleste større danske byer. Arbejder du hos os, er der mange muligheder for at finde den helt rigtige arbejdsplads tæt på din egen bopæl. LEA Ejendomspartner har egne afdelinger i Kolding, Odense, Næstved og Herlev og da du også kan arbejde ud fra et EDC Poul Erik Bech kontor, er der mulighed for at skabe en tæt relation til kolleger i en af nedenstående afdelinger:

Amager, Hedehusene, Herlev, København K, Hvidovre, Vallensbæk Strand, Greve, Solrød, Brønshøj, Gentofte, Søborg, Ballerup, Frederiksværk, Hundested, Birkerød, Hillerød, Frederikssund, Stenløse, Roskilde, Jyllinge, Holbæk, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Nakskov, Rødby, Odense, Kolding, Aabenraa, Rødekro, Sønderborg, Esbjerg, Hjerting, Risskov, Højbjerg, Vejle, Silkeborg, Viborg, Aarhus, Randers, Aalborg eller Nørresundby.  

Vi tror på, at det kan give værdi for alle parter, men det kræver, at du kan, og vil arbejde selvstændigt. Vi håber, at du er nysgerrig på vide mere?

Dine arbejdsopgaver
Som administrator af investeringsejendomme bolig/erhverv og/eller foreninger arbejder du selvstændigt med din egen portefølje af ejendomme. Du har den løbende kontakt med lejere, ejere og samarbejdspartnere. Derudover deltager du aktivt i tværfaglige udviklingsopgaver fysisk og digitalt.

Vi søger
Vi forventer, at du har en relevant teoretisk og praktisk baggrund og flere års erfaring som ejendomsadministrator. Du er struktureret og selvstændig og har kendskab til UNIK.

Vi tilbyder
Ansættelse i en dynamisk ejendomskoncern med spændende opgaver, gode udviklingsmuligheder, et godt socialt miljø og kort afstand til arbejde.  LEA Ejendomspartner er en virksomhed i ekspansion, der gennem kontrolleret vækst ønsker at udbygge positionen i Danmark, og udvikle sig som en innovativ ejendomspartner for vores kunder. Vil du med på vores rejse?

Din ansøgning
Din ansøgning samt CV bedes du sende til HR Konsulent, Morten Petersen påhrpeb@edc.dk. Mærk venligst emnet ’LEA Administration’. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.
Du er også meget velkommen til at ringe til Morten Petersen på tlf. 20 45 50 40, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores virksomhed.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.