LEA Næstved søger en Controller

LEA Ejendomspartner søger en dygtig og dedikeret controller, der skal indgå i vores team i Næstved - og derfra også understøtte vores andre afdelinger i landet. LEA Ejendomspartner A/S er et af landets største administrationsselskaber og vi er i en rivende udvikling.

Du vil få din egen kundeportefølje, som du i nært samarbejde med ejendomsadministratorerne skal forsyne med budgetter, regnskaber og løbende rapportering.  Opgaverne i afdelingen er varierende - lige fra den daglige bogføring til specialiserede rapporteringsopgaver for krævende internationale investeringskunder.

Vi håber også du har lyst til at deltage i vores udviklingsprojekter, som skal være med til at sikre, at vi altid er på forkant med udviklingen og kan yde proaktiv rådgivning til vores kunder. I LEA er omgangstonen fri, vi har et stærkt sammenhold og en høj faglighed.

Vi søger
Vi forventer, at du har en relevant teoretisk baggrund. Du må meget gerne have erfaring fra en stilling med lignende opgaver og kendskab til at arbejde med fast ejendom. Det vil være en fordel, at du har kendskab til UNIK Bolig 4 og Office-pakken.

Du arbejder struktureret og er detaljeorienteret. Som person er du udadvendt, proaktiv, åben og med en teamorienteret holdning - og har lyst til at arbejde i et selskab med gode værdier, højt humør og verdens bedste kollegaer.

Vi tilbyder
Et spændende job, på en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inklusiv en pensionsordning. Vi er et selskab i bevægelse og sætter en ære i at tilbyde de allerbedste udviklingsmuligheder indenfor en alsidig ejendomskoncern. Du vil få tæt kontakt med dine egne kunder, samtidig med at du bliver en del af et selskab hvor sparring, dialog og samarbejde er nøgleord. 

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til HRPEB@edc.dk. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortrolig. Mærk venligst din ansøgning 'LEA Controller Næstved' Du er også meget velkommen til at ringe til HR Senior Consultant, Morten Hurup Petersen på telefon 20 45 50 40, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.