Leder med partnerpotentiale til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus

Leder med partnerpotentiale til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus

Er du typen som kan inspirere dit team, kunder og dine omgivelser? Kan du gå forrest som leder og vil du have ansvaret for at udvikle vores forretningsområde inden for salg og udlejning af kontorejendomme? For lige nu, søger vi en leder med partnerpotentiale som skal være ansvarlig for vores specialiserede og kompetente team i erhvervscenteret i Aarhus.

Leder med partnerpotentiale i Danmark største ejendomsbranche

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus er inde i en positiv udvikling med gode økonomiske resultater, vækst og erobring af markedsandele. Vi har travlt og derfor søger vi en erfaren leder som kan være med til at styrke endnu mere vores forretning og samtidig fastholde vores momentum.

En naturlig del af arbejdet består i opsøgende salgsindsats og opbygning af netværk og relationer til virksomheder, som er ejere eller lejere af kontorejendomme. Du får ansvaret for at indfri vores målsætning om forøgelse af markedsandele og være den førende kontormægler i Aarhus. Udover, at lede dit team, består dit arbejde i vurdering, salg og udlejning af ejendomme til kontor, undervisning og liberale erhverv. 

Inspirerende leder med branchekendskab

Den ideelle kandidat har en relevant uddannelse, kendskab og interesse for at arbejde i den professionelle del af ejendomsbranchen. Vi forestiller os at du kommer fra ejendomsbranchen og kan bidrage med din viden omkring erhvervsudlejning og lejekontrakter. Vi er forberedt på, at der eventuelt vil være en indkøringsperiode, hvor du vil blive introduceret og oplært i arbejdsopgaverne. 

Vores kommende leder kommer med

 • En vindende personlighed og et drive som smitter af på sine omgivelser
 • Mange års erfaring inden for relationssalg og har samtidigt et godt samt bredt netværk
 • Gode samarbejdsevner og kan begå sig på alle niveauer
 • IT-kompetencer og flair for tal og jura
 • En lyst til at arbejde i transaktionsbaseret miljø
 • Forhandlingsevner og situationsfornemmelse

EDC Erhverv Poul Erik Bech tilbyder dig

En virksomhed som er i vækst med en sund økonomi. Du får også et udfordrende og afvekslende job med store frihedsgrader og derfor sørger du selv for, at tilrettelægge indholdet i din hverdag. Du får et velfungerende team der har det godt sammen og kollegaer som er gode til at inspirere samt motivere hinanden.  Dine kollegaer sætter stor pris på professionalisme i dit arbejde, dog er det vigtigt at du trives i en uformel og afslappet atmosfære.

Som leder hos os, vil du få del i:

 • Et højt fagligt kompetent miljø
 • Løbende sparring med kompetente kollegaer på tværs af landet
 • Mulighed for løbende at deltage i efter og lederuddannelse sammen med dine kollegaer
 • En attraktiv provisionsaflønning med en garanteret minimumsgage
 • En firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring 

Hvad gør du nu?

Du bedes sende din ansøgning til HRpeb@edc.dk . Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør og partner Søren Leth Pedersen på telefon 5180 4072 eller vores Rekrutteringsspecialist Mouna Er Riadi på mail til  mori@edc.dk eller telefon 30534663.


Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.