Trainee

Trainee til EDC AROS – Aarhus Brabrand

Vi har travlt og har brug for dig!

Arbejdsområde:

Du vil gennem et 2-årigt uddannelsesforløb – med både teori samt praksis - lære alle funktioner i en ejendomsmæglerforretning og sideløbende uddanne dig til Ejendomsmægler. I butikken vil du beskæftige dig både med helsårsboliger samt ejerlejligheder, både fremvisninger samt opgaver på kontoret.

Din baggrund

Du har en baggrund som Finansøkonom eller Finansbachelor og har gennemført din praktikperiode. Du har et brændende ønske om at være i ejendomsmæglerbranchen.

Såfremt du sideløbende med din uddannelse har haft relevant fritidsjob eller salgsjob, er det kun en fordel.
Uanset din baggrund vil du under hele forløbet have stor støtte fra dygtige kolleger, således at målene kan nås.

Du kan lide at have travlt og formår at holde mange bolde i luften også i forskellige størrelser.

Som person er du engageret, udadvendt, kundeminded og har gode samarbejdsevner. Du hviler i dig selv og er drevet af ønsket om succes. Du forstår at arbejde struktureret og målrettet i din hverdag, og kan begå dig overfor alle typer mennesker. Og så er du parat til at smøge ærmerne op.

Vi tilbyder


I EDC AROS kan vi tilbyde dig et spændende job i en virksomhed med rig mulighed for udviklingsmuligheder både karrieremæssigt og geografisk.

EDC AROS samt EDC Poul Erik Bech AROS er beliggende med forretninger i Østjylland, primært centreret omkring Aarhus med betydende markedsandele, de steder vi er placeret. EDC AROS har et højt niveau på personalegoder og personalepleje.

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til jobaros@edc.dk. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til daglige leder Rasmus Fangel (4064 1430 eller Jan Larsen (4016 8844), såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.