Vi søger praktikanter til vores boligbutikker på Sjælland med opstart i januar 2021

 

 

Er du ved at uddanne dig til finansøkonom eller finansbachelor? Og kunne du tænke dig at afvikle dit praktikophold hos Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed? Vi søger i øjeblikket praktikanter til start januar 2021, og vi håber at du vil med i et lærerigt og spændende karriereforløb, hvor der er mulighed for en attraktiv traineestilling hos os efterfølgende.

Vi tilbyder et struktureret praktikophold, hvor du bliver en del af butiksteamet og den daglige drift. Du vil stifte bekendtskab med hele sagsgangen i en ejendomshandel, samt kundebetjening og annoncering. Derudover vil du deltage i både fremvisninger og vurderinger. Med andre ord opnår du indsigt i en ejendomsmæglers hverdag.

Du bliver en del af vores eget uddannelsesprogram, som bl.a. indbefatter et to dages introduktionskursus i vores hovedsæde i København. Udover styrkelse af netværket med dine ”medpraktikanter”, vil du få indsigt i vores virksomhed, samt opnå kompetencer til at kunne bestride jobbet som praktikant i det daglige.

Efter dit praktikophold kan du søge om at blive en del af vores unikke toårige traineeuddannelse, som du kan læse mere om her: https://www.poulerikbech.dk/karriere/kick-start-din-karriere/. Vores ambition er, at dit praktikophold er startskuddet til en karriere i EDC Poul Erik Bech.

Din profil

Vi søger finansøkonomer eller finansbachelorer, der brænder for at blive ejendomsmæglere eller sagsbehandlere på sigt. 

Derudover besidder du egenskaber som empati, højt drive, struktur, faglighed, samt en vindende personlighed.

Sådan ansøger du

Vi søger praktikanter på Sjælland, derfor er det vigtigt, at du i din ansøgning skriver hvilket område(r) du søger praktik i. Du bedes sende din ansøgning og CV til mhp@edc.dk. Mærk venligst ansøgningen ’praktik januar 2021+ dit område du søger praktik i, fx Hovedstaden eller Vestsjælland''. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Du er også meget velkommen til at sende en mail til HR Senior Consultant Morten Petersen, såfremt du har spørgsmål til praktikken eller vores virksomhed.

 

Vi ser frem til at læse din ansøgning. Vi afholder en løbende ansættelsesproces og opfordrer dig derfor, til at søge allerede i dag.