Vil du være Boligmægler hos EDC Poul Erik Bech i Gentofte?

En del af noget større
Til vores butik i Gentofte søger vi nu en mægler, som har lyst til at komme med på vores rejse. Vores ambition er at være Gentoftes foretrukne ejendomsmægler. Den målsætning arbejder vi hver dag på at indfri.

Du bliver en del af et mindre team, men i en stor virksomhed hvor vi hjælper og støtter hinanden. Sammen arbejder vi hver dag målrettet på at give vores kunder – såvel købere som sælgere af boliger – en ekstraordinær professionel rådgivning. Fra EDC Poul Erik Bechs lokaler i Gentoftegade dækker vi markedsområderne i Gentofte, Dyssegård, Hellerup, Charlottenlund og Klampenborg.

Stærk personlighed og (måske) mæglerbaggrund
Det er først og fremmest din personlighed der er afgørende for os. Du besidder en udpræget vindermentalitet, og går målrettet efter at få succes, skabe resultater og indfri dine målsætninger. Med din imødekommenhed, dit drive og energi skaber du helt naturligt stærke relationer til både kunder og kollegaer. Du har begge ben solidt plantet i jorden og som person hviler du i dig selv. Samtidig evner du at sætte dig i kundernes situation, og tilpasser dine løsninger til det konkrete behov. Du har salgserfaring fra branchen, men det er ikke afgørende for os at du har mange års erfaring. Hvis ikke du er uddannet Ejendomsmægler, ser vi gerne at din ambition er at blive det.

Vi tilbyder en fast gage, pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi sikrer naturligvis, at du løbende bliver efteruddannet, sådan at du til stadighed både kan levere en professionel rådgivning og gode resultater. Du bliver en del af Danmarks største selvstændige ejendomsmæglervirksomhed med mere end 60 butikker, 17 erhvervscentre og 500 medarbejdere – og kan trække på de ressourcer der er i hele organisationen.

Fondsejet virksomhed med et solidt økonomisk fundament.
Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Vi er, for størstedelens vedkommende, ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden, og gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn. Som medarbejder i EDC Poul Erik Bech er du således med til, at fonden kan uddele støtte.

Din ansøgning samt CV mv. bedes sendt til hrpeb@edc.dk. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Mærk venligst ansøgningen ’Boligmægler Gentofte’. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores HR Konsulent, Morten Hurup Petersen på 20 45 50 40.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.