Vurderingsspecialist med fokus på vurderingsrapporter til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus er inde i en særdeles positiv udvikling med solide økonomiske resultater, vækst og erobring af markedsandele. Vi ønsker i den forbindelse at ansætte en vurderingsspecialist til vores vurderingsteam og fortsætte udviklingen af et stærkt kompetencecenter i Østjylland for vurderingsrapporter, syn & skøn og lignende rådgivningsopgaver.

Vurderingsspecialist med fokus på vurderingsrapporter og syn & skøn

Arbejdet omfatter vurdering og udarbejdelse af syn & skønsrapporter og lignende rådgivningsopgaver for alle typer ejendomme og lejemål. En naturlig del af arbejdet består i opsøgende indsats overfor mulige kunder med henblik på indhentning af nye opgaver. Der vil eventuelt være mulighed for nedsat arbejdstid/seniorordning.

EDC Erhverv Poul Erik Bech er firmamedlem af organisationen RICS (the Royal Institute of Chartered Surveyors). RICS-certificeringen er en bekræftelse af, at vi lever op til de skarpeste internationale krav til excellence and integrity i forbindelse med rådgivning og udarbejdelse af vurderingsrapporter. I forbindelse med ansættelse hos os som vurderingsspecialist, vil du derfor skulle gennemgå et RICS kursus med henblik på at blive RICS certificeret.

Som Vurderingsspecialist kommer du med

En relevant uddannelse og kendskab til faglige forhold omkring ejendomme. Det er en fordel, hvis du har baggrund og erfaringer i ejendomsbranchen, den finansielle sektor, revisionsvirksomhed eller lignende. Vi er forberedt på, at der eventuelt vil være en indkøringsperiode, hvor du vil blive introduceret og oplært i arbejdsopgaverne.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Kan levere en effektiv og selvstændig arbejdsindsats
 • Har evnen til koncentration og fordybelse 
 • Er ansvarsbevidst og leverer arbejde i høj kvalitet
 • Er ærlig og tillidsvækkende
 • Har gode samarbejdsevner
 • Har en høj indlæringsevne
 • Har gode formuleringsevner i skrift og tale
 • At du besidder gode IT-kompetencer og har flair for tal og jura

EDC Erhverv Poul Erik Bech tilbyder

Et udfordrende og afvekslende job med store frihedsgrader og mulighed for selv at tilrettelægge indholdet i din hverdag. Vi lægger vægt på, at det skal være en sjov og motiverende arbejdsplads præget af samarbejde, hvor der er frihed under ansvar. Det betyder, at vi har en uformel og afslappet atmosfære, men samtidig skal der ydes resultater og effektiv arbejdsindsats i høj kvalitet.

Som vurderingsspecialist, får du del i:

 • En attraktiv fast gage med tillæg af bonus
 • En firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Et højt fagligt kompetent miljø
 • Løbende sparring med kollegaer på tværs af landet
 • Mulighed for løbende at deltage i efteruddannelse

EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn der har brug for en bedre hverdag, kunst og bygningskultur. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder 

Din ansøgning

Du er velkommen til at søge stillingen ved at sende din ansøgning til vores HR- og Recruitment Manager Mouna Er Riadi på mail HRpeb@edc.dk eller ringe på 3053 4663. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.  Du er også velkommen til at kontakte vores vurderingschef i Aarhus, Thomas Krogh Mathiasen på 6063 8484.