Ejendomshandel og Covid-19/coronavirus

Information om Covid-19/coronavirus

I disse dage skal vi alle gøre os umage for at bidrage til at inddæmme og minimere risikoen for smitte med coronavirus. Det gælder naturligvis også hos EDC Poul Erik Bech, både i forhold til vores kunder og i forhold til alle i EDC.

Vi viser kun ejendomme frem 1:1, dvs. kun med tilstedeværelse af mægler og køber/lejer.

Der kan være sælgere/udlejere, der ikke ønsker deres ejendom fremvist i denne tid, hvilket vi naturligvis respekterer og beder om forståelse for.

Som arbejdsplads bevarer vi roen, passer på hinanden, bruger vores sunde fornuft og følger de gode råd for at hindre smitte.

Vi har håndsprit med til fremvisninger og salgsvurderinger, vi undgår at give hånd og holder afstand – men du får som altid et smil.

Vi følger til enhver tid myndighedernes retningslinjer, hvilket betyder det, at du trygt kan få besøg af os for at få vurderet din erhvervsejendom eller komme på fremvisninger for at se på erhvervsejendomme.

Vi er naturligvis også klar til at hjælpe på både telefon, mail og ved videomøder. Kontakt din lokale erhvervsmægler, og hør hvordan vi kan hjælpe dig, hvad enten du er sælger/udlejer eller køber/lejer.

Er du nødt til helt og holdent at holde dig derhjemme i disse dage, så brug tiden på edc.dk/erhverv, hvor du altid kan se, hvilke erhvervsejendomme vi har til salg og leje lige nu.