EDC Projekt Poul Erik Bech ansætter salgsdirektør

Nicklas Stensgaard Holm er ansat som salgsdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech København den 1. juni 2021. Han kommer fra en stilling hos Bomae Køberrådgivning, hvor han har arbejdet de sidste knap 3 år. Han har også tidligere arbejdet med salg og vurdering ved projektsalg hos Home Bengtson & Frydendall Østerbro i 5 år, så han har et omfattende kendskab til projektboligmarkedet.

EDC Projekt Poul Erik Bech arbejder med projektsalg, udlejning og salg af investeringsejendomme og har projektafdelinger i både København og Aarhus. Nicklas Stensgaard Holm, salgsdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech København, siger:

”Jeg ser meget frem til at komme rigtig i gang. EDC Poul Erik Bech er en spændende virksomhed, som står for grundighed, kvalitet og godt købmandskab. Det er en virksomhed, der nyder stor respekt i branchen, og jeg har altid hørt godt om fra kolleger og samarbejdspartnere. Samtidigt ser jeg et endnu større udviklingspotentiale for vores projektafdeling, som jeg glæder mig til at være med til at styrke yderligere. Vilje til fortsat udvikling har været meget vigtigt for mig gennem hele min karriere, og det er i den grad til stede.”

Niklas Stensgaard Holm har næsten 10 års erfaring i ejendomsbranchen og siger:

”Jeg har tidligere vist, at jeg kan skabe en god forretning og få tingene til at blomstre. Hos Bomae var jeg en del af en succesfuld virksomhed, der på blot tre år vækstede fra 4 til 24 medarbejdere. Det var enormt spændende, men muligheden her i EDC var simpelthen for god til at afvise. Jeg kommer med en vindermentalitet og et konkret ønske om at styrke projektafdelingen og samarbejdet på tværs af landet. Vi står enormt stærkt med 18 erhvervscentre, 62 boligbutikker og mere end 500 kolleger, vi kan trække på. Jeg er meget bevidst om, at et tværgående samarbejdet imellem os, de andre afdelinger i koncernen og projektafdelingen i Aarhus, er enormt vigtig for den vide

Kontaktinformation

Kontakt Nicklas Stensgaard Holm
Salgsdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech København
Telefon: +45 20 27 01 07
E-mail: nsh@edc.dk