Projektrådgivning - projektudvikling, salg og udlejning

Vil du gerne udvikle din ejendom eller grund og udnytte den optimalt?

Med EDC Erhverv på sidelinjen har du glæde af vores mange års erfaring og ekspertise inden for projektudvikling, salg og udlejning. Vi rådgiver om mulighederne og hjælper efterfølgende i processen fra start til slut.

Vi tilbyder to services: Totalhåndtering og Projektsalg og udlejning.

Totalhåndtering

Går du med tanker om, at din ejendom eller grund ikke udnyttes optimalt? Som uvildig samarbejdspartner rådgiver vi om udviklingsmulighederne og hjælper dig efterfølgende igennem hele processen. Vi kan samle hele pakken for dig, eller vi kan sammensætte fleksible delpunkter. Med vores brede netværk og mangeårige ekspertise kan vi repræsentere dig i alle henseender: Fra analyse af projektmuligheder og projektudvikling til koordinering mellem arkitekter, kommunen, ingeniører og entreprenører - samt efterfølgende salg, udlejning og ejendomsadministration. Vi repræsenterer dig udadtil og sørger for et klart overblik indadtil.

Projektsalg og udlejning

Som en af markedets stærkeste spillere, kan vi med vores mangeårige ekspertise og brede netværk bidrage til en klar værdiforøgelse for vores kunder. Vores målgruppe er developere og bygherrer, som har brug for andet og mere end den traditionelle ejendomsmægler, når et projekt skal udlejes eller sælges. Ved at agere som din faste sparringspartner og kontaktperson, hjælper vi til at give et klart overblik med tilfredsstillende resultater. Se mere her.

Ressourcestærke mæglere på opgaven

Projekter hos os får stærke mæglerressourcer fra både projektafdelingen og de lokale afdelinger – og du har én fast kontaktperson undervejs.

Kontakt os, og få mere at vide om, hvad vi kan gøre for dit projekt.