Detail

  

Butikslokaler til detailforretning og butikskæder

Udlejning og afståelse af butikker er i dag blevet langt mere struktureret – og stiller store krav til mæglernes kompetencer. Erhvervsmæglerne hos EDC Erhverv har mange års erfaring i salg/udlejning og afståelse af butikker inden for mange forskellige brancher og forretningstyper.

Læs mere her.

Hvad er din butik/detailejendom værd?

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller afstå dit butikslokale? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendom/lokales reelle markedværdi – uanset hvor i landet, I befinder jer.

Bestil salgsvurdering

Hvor mange søger din ejendom/dine butikslokaler?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et butikslokale/-ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Stadig gode muligheder i detailhandelslokaler

  

  

I EDC Erhvervs årlige forventningsundersøgelse spår mange investorer faldende priser på detailhandelslokaler. Det billede er for gråt, for virkeligheden er mere nuanceret, mener detailchefen i EDC Erhverv. I Aalborg køber Hans Andersen flittigt op i velbeliggende strøgejendomme.

  

Læs her hvorfor.

Årets Mapic-konference

  

  

Retailchef i EDC Erhverv, Frank Heskjær var med på verdens største retailkonferencer i Cannes.

   

Bliv opdateret på de stærkeste tendenser fra årets Mapic konference.

Når to koncepter tænkes sammen

Mange fordele ved at blande koncepter

 

Mange butikker med fordel blande koncepter, så kunden får flere tilbud under samme tag. På den måde kan kunden, der vil købe møbler, se på køkkener eller ordne bankforretninger samtidig tage sig en kop kaffe. Steffen Falch Grøndahl fra EDC Erhverv forklarer om de mange fordele ved blandingskoncepter.

 

Læs mere her

Joe & The Juice bor i en møbelbutik

 

Den eksklusive Rue Verte-møbelbutik i København har siden 2002 haft en Joe & The Juice-afdeling i sine lokaler. Det giver ekstra stemning og liv i forretningen og skaber synergi, siger indehaver Michala Jessen.

 

Læs mere her

   

Gode råd til dig, der ejer/udlejer et butikslokale

   

Inspiration til at udvikle din butik

Få indsigt i markedstendenserne

I øjeblikket ser vi store forskydninger i markedet. Nogle af de større dagligvarebutikker har lukket en del butikker, hvilket har givet mange ledige kvadratmeter. Yderligere står vi i en situation, hvor e-handel vinder frem, hvilket igen kunne resultere i at flere butikker ser sig nødsaget til at lukke. Modsat er der et voksende marked for landets madsteder.

 

Vil du vide mere om afkastkrav, markedsleje og ledige butikslokaler? Få kedskab til de seneste nøgletal og markedsdata for detailejendomme.

 

Læs mere her.

Vil du fremover modtage nøgletal og nyheder om detailmarkedet?

Tilmeld dig her, så modtager du DetailFokus og andre spændende nyheder – direkte i din indbakke.

   

Sådan løste vi opgaven