Detail

  

Butikslokaler til detailforretning og butikskæder

Udlejning og afståelse af butikker er i dag blevet langt mere struktureret – og stiller store krav til mæglernes kompetencer. Erhvervsmæglerne hos EDC Erhverv har mange års erfaring i udlejning og afståelse af butikker inden for mange forskellige brancher og forretningstyper.

Læs mere her.

Hvad er din butik/detailejendom værd?

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller afstå dit butikslokale? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendom/lokales reelle markedværdi – uanset hvor i landet, I befinder jer.

Bestil salgsvurdering

Hvor mange søger din ejendom/dine butikslokaler?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et butikslokale/-ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Udfordringen er at finde den rigtige lejer

Udfordringen er at finde den rigtige lejer

Mens butikker lider lukkedøden, mange steder i landet, vokser restaurationsbranchen. For mange udlejere kan løsningen på tomgang være at konvertere deres butikslokaler til anvendelse som café eller restaurant.


Læs mere her.

4 gode råd ved konvertering af et lejemål

Det behøver ikke at være besværligt at ombygge sit lejemål til et nyt formål. Det kræver grundige overvejelser, men først og fremmest at man tænker ud af bokse, hvis ens lejemål har stået i tomgang længe.

 

 

Læs mere her.

Markedsinfo

 

 

 

Vil du vide mere om afkastkrav, markedsleje og ledige butikslokaler? Få kedskab til de seneste nøgletal og markedsdata for detailejendomme.

 

Se mere her.

Lejer

Bolia-direktørens 6 gode råd

Et unikt butikskoncept kan være løsningen på den fysiske butiks overlevelse. Bolia-direktør, Lars Lyse Hansen, giver hans gode råd til hvordan butikskonceptet differentierer den fysiske butik fra webshoppen.


Læs mere her.

Butikkerne skal favne internettet

Webshoppen er hård ved den traditionelle detailhandel, som leder efter nye måder at overleve på. Løsningen for de fysiske butikker er i endnu højere grad at levere oplevelser og faven internetter, mener to eksperter.

 

Læs mere her.

Fra stor by til storby

 

 

 

Udviklingen i landets fire største byer tilgodeser detailbranchen blandt andet i kraft af etablering af letbaner. I Odense har investorerne fået øjnene op for vækstpotentialet i en bymidte i voldsom forandring.


Læs mere her.

Hjælp til lokalesøgning

 

Når ambitionen er at udvide, kan det hurtigt blive tungt at stå alene: 

"Vi ønsker at være til stede i hele Danmark, men det er uoverskueligt for os at afsøge markedet lokalt. Derfor har vi valgt at lave en søgeaftale, som kan speede processen op og sparre os for en masse tid." - Brian Schneider, Adm. Direktør LOOP Fitness.


Læs her hvordan LOOP Fitness sikrer sig den bedste placering.

Vil du fremover have nyheder om detailmarkedet?

Tilmeld dig her, så modtager du DetailFokus og andre spændende nyheder – direkte i din indbakke.

Sådan løser vi opgaven

 

Det lokale kendskab var afgørende, da detaillejemål i Aalborg blev afsat på dage.

 

Læs mere her.

 

Konvertering sikrede succesfuld udlejning af detaillejemål.

 

 

Læs mere her.