Detail

  

Butikslokaler til detailforretning og butikskæder

Udlejning og afståelse af butikker er i dag blevet langt mere struktureret – og stiller store krav til mæglernes kompetencer. Erhvervsmæglerne hos EDC Erhverv har mange års erfaring i salg/udlejning og afståelse af butikker inden for mange forskellige brancher og forretningstyper.

Læs mere her.

Hvad er din butik/detailejendom værd?

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller afstå dit butikslokale? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendom/lokales reelle markedværdi – uanset hvor i landet, I befinder jer.

Bestil salgsvurdering

Hvor mange søger din ejendom/dine butikslokaler?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et butikslokale/-ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

   

Gode råd til dig, der ejer/udlejer et butikslokale

   

Inspiration til at udvikle din butik

Få indsigt i markedstendenserne

I øjeblikket ser vi store forskydninger i markedet. Nogle af de større dagligvarebutikker har lukket en del butikker, hvilket har givet mange ledige kvadratmeter. Yderligere står vi i en situation, hvor e-handel vinder frem, hvilket igen kunne resultere i at flere butikker ser sig nødsaget til at lukke. Modsat er der et voksende marked for landets madsteder.

 

Vil du vide mere om afkastkrav, markedsleje og ledige butikslokaler? Få kedskab til de seneste nøgletal og markedsdata for detailejendomme.

 

Læs mere her.

Vil du fremover modtage nøgletal og nyheder om detailmarkedet?

Tilmeld dig her, så modtager du DetailFokus og andre spændende nyheder – direkte i din indbakke.

Landsdækkende rådgivning

Butikskæder får hjælp over hele landet

EDC Erhverv hjælper flere butikskæder med at optimere ejendomme og lejemål, finde nye eksterne lejere og udpege nye lokaler ved udvidelser. Blandt kunderne er Dansk Supermarked Group, som lige nu får hjælp til at udfolde store vækstplaner.

 

Læs mere her

Lad EDC Erhverv være de lokale øjne og ører

Med erhvervscentre over hele landet har vi værdifuldt lokalkendskab, når butikker og kæder vil etablere sig nye steder. Hør bla. hvordan smykkedesigneren Jane Kønig kom til Aarhus og Brdr. Price til Aalborg med kyndig hjælp fra EDC Erhverv.

 

Læs mere her

   

Sådan løste vi opgaven