Stor grossistvirksomhed indenfor elmarkedet udvider med butik i Aarhus

Grossist- og handelsfirmaet Malmbergs Elektriske overtog 1. april en 1.773 m2 stor ejendom i Skejbys veludbyggede erhvervskvarter. Ejendommen skal huse firmaets tredje fysiske butik, og skal derudover benyttes til lager og kontor. EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for udlejningen af den attraktive ejendom.

Malmbergs Elektriske er en del af den svenske koncern Malmbergs, som har 33 butikker i Norden og som har eksisteret siden 1981. De har egen distribution og grossistsalg af el-artikler til elinstallatører, grossister og industri. De har foruden den nye butik i Aarhus, to fysiske butikker i Danmark i Søborg og Sydhavnen. Den nye butik etableres for at imødekomme den stigende efterspørgsel og aktivitet fra kunder og byggeprojekter i Midtjylland.

”I Danmark er Malmbergs Elektriske fortsat en mindre virksomhed. Derfor har det altid været vores strategi at udvide med endnu en butik. Da vi i forvejen har to butikker i hovedstaden var det oplagt, at den nye butik skulle placeres i Midtjylland, som er det næststørste område i Danmark, og vi ser en stor aktivitet fra kunder og byggeprojekter. Derudover har vi forhørt os med vores kunder, som også gav udtryk for, at en butik i Jylland ville være at foretrække,” siger adm. direktør hos Malmbergs Elektriske, Claus Stahl Borghegn og fortsætter:

”Vi har søgt lokaler i længere tid, og faldt straks for den ejendom, som EDC Erhverv Poul Erik Bech viste os. De har været en god sparringspartner og har gennem processen haft fokus på, hvad vi som virksomhed havde behov for i en ejendom. De har ydet en fantastisk service. Vi er meget spændte på åbningen af den nye butik, og vi ser frem til, at vi kan byde kunder såvel som nye medarbejdere velkommen i Malmbergs.”

Attraktivt område

Trods de udfordringer som detailbranchen de senere år har mødt, åbner der fortsat fysiske butikker. Især området og beliggenheden spiller en stor rolle for butikkers placering.

”Det er en stor fordel og mulighed, at en butik placeres i et område, som er velegnet og tiltalende for butikkens type af erhverv. B.la. derfor synes jeg, at lejemålet på P.O. Pedersens Vej 7 i Aarhus er et rigtig godt match til Malmbergs Elektriske,” siger Industrichef i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Mads Bjerrum Christensen og fortsætter:

”Ejendommen er beliggende i et erhvervskvarter, som i forvejen tiltrækker mange besøgende, da store landsdækkende butikker som fx IKEA, Jysk og Stark ligger i området. Derudover har ejendommen en attraktiv placering grundet god eksponering til den kørende trafik, og der er gode til- og fra kørselsmuligheder. Vi er glade for, at Malmbergs Elektriske med det samme, så det samme potentiale i ejendommen, og vi ønsker dem held og lykke fremadrettet.”

Kontakt industrichef Mads Bjerrum Christensen på 

tlf. 58588181, madchr@edc.dk