Detail

Butikslokaler til detailforretning og butikskæder

Udlejning og afståelse af butikker er i dag blevet langt mere struktureret – og stiller store krav til mæglernes kompetencer. Erhvervsmæglerne hos EDC Erhverv har mange års erfaring i salg/udlejning og afståelse af butikker inden for mange forskellige brancher og forretningstyper.

Læs mere her.

Hvad er din butik/detailejendom værd?

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller afstå dit butikslokale? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendom/lokales reelle markedværdi – uanset hvor i landet, I befinder jer.

Bestil salgsvurdering

Hvor mange søger din ejendom/dine butikslokaler?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et butikslokale/-ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

En overset investeringsmulighed

Detailhandlen har under corona været udfordret af af nedlukninger, og ussikkerheder på markedet fik investorerne til at se i retning af andre segmenter. Men nu, hvor detail har haft stigende afkast, vender investorerne langsomt blikket mod detailmarkedet igen. Dog går investeringslysten ikke hånd i hånd med potentialet - endnu. 

 

    

Læs mere her

Genåbning skaber optimisme

Locked fra Løvens Hule genåbnet og back on track

 

Virksomheden Locked - escape rooms, kendt fra DR-programmet Løvens Hule sikrede sig 1 mio. kr. fra løveinvestorerne Mia Wagner og Jan Lehrmann i starten af 2021. Pengene skulle bruges på vækst, men siden har corona med et halvt års nedlukning sat pres på virksomheden og en midlertidig stopper for planen om at udbrede kæden på landsplan.

  

Læs mere her

Tesla udvider i Danmark og åbner i Odense

 

Tesla har netop åbnet et helt nyt Tesla Center på Fyn, hvor de har etableret sig med salg, service og leveringer i H.C. Andersens fødeby Odense. EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for formidlingen af udlejningen af Teslas nye lejemål på 2.000 m2, hvor der både er showroom, service- og leveringscenter.

  

Læs mere om det nye Tesla Center her

Når digital og fysisk detailhandel smelter sammen

Flere og flere forbrugere handler online, og dne udvikling har coronakrisen kun sat yderligere skub til, men coorna har også vist, at folk gerne vil fortsætte med at handle i butikkerne og få oplevelser.

  

Læs mere om New Retail her

”Hjemlige” brands vinder på corona

Hanstholm Køkken åbner to nye butikker i Hillerød og Vejle - flere er på vej

 

Corona betyder, at mange folk har købt ny bolig, og der er kommet langt større fokus på de hjemlige værdier og opgradering af hjemmet. Det kan mærkes hos Hanstholm Køkken fra Thy i Vestjylland, der sælger skræddersyede kvalitetskøkkener og møbler. 

 

Læs mere her

Bolia skaber designunivers i en af byens smukkeste ejendomme

 

Bolia har netop åbnet den ottende butik i Danmark, og denne gang er det aalborgenserne, der har haft glæden af at byde designkæden velkommen. 

 

Læs mere her

   

Gode råd til dig, der ejer/udlejer et butikslokale

   

Inspiration til at udvikle din butik

Få indsigt i markedstendenserne

De sidste restriktioner er blevet fjernet og de danske forbrugere kan igen komme ud og handle, hvilket skaber optimisme i detailerhvervet. Det samlede konjunkturbarometer for handel er på samme niveau, som før corona-krisen og det stærkt stigende privatforbrug, samt øget detailomsætning skaber efterspørgsel efter lejemål.

Vil du vide mere om afkastkrav, markedsleje og ledige butikslokaler? Få kendskab til de seneste nøgletal og markedsdata for detailejendomme.

 

Læs mere her

   

Regler og lovgivning på detailområdet

   

Sådan løste vi opgaven