Detail

Butikslokaler til detailforretning og butikskæder

Udlejning og afståelse af butikker er i dag blevet langt mere struktureret – og stiller store krav til mæglernes kompetencer. Erhvervsmæglerne hos EDC Erhverv har mange års erfaring i salg/udlejning og afståelse af butikker inden for mange forskellige brancher og forretningstyper.

Læs mere her.

Hvad er din butik/detailejendom værd?

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller afstå dit butikslokale? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendom/lokales reelle markedværdi – uanset hvor i landet, I befinder jer.

Bestil salgsvurdering

Hvor mange søger din ejendom/dine butikslokaler?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et butikslokale/-ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Udlejere og lejere må stå sammen i en ekstra svær tid

  

  

Med en coronakrise oven i stigende nethandel må både udlejere og lejere være fleksible og samarbejde om at skabe optimale lokaler og følge nogle af de aktuelle tendenser i detailhandlen. Sådan lyder opfordringen fra EDC Erhvervs detailchef.

  

Læs mere her

Vil du fremover modtage nøgletal og nyheder om detailmarkedet?

Tilmeld dig her, så modtager du DetailFokus og andre spændende nyheder – direkte i din indbakke.

”Hjemlige” brands vinder på corona

Hanstholm Køkken åbner to nye butikker i Hillerød og Vejle - flere er på vej

 

Corona betyder, at mange folk har købt ny bolig, og der er kommet langt større fokus på de hjemlige værdier og opgradering af hjemmet. Det kan mærkes hos Hanstholm Køkken fra Thy i Vestjylland, der sælger skræddersyede kvalitetskøkkener og møbler. 

 

Læs mere her

Bolia skaber designunivers i en af byens smukkeste ejendomme

 

Bolia har netop åbnet den ottende butik i Danmark, og denne gang er det aalborgenserne, der har haft glæden af at byde designkæden velkommen. 

 

Læs mere her

Dansk detail skal gentænke sig selv helt grundlæggende

Institut for Fremtidsforskning skrev for nyligt i en rapport, at dansk detailhandel i 2030 vil være ændret fundamentalt, da analog og digital detailhandel vil smelte sammen. Den forudsigelse er ikke forkert, men problemet er, at det allerede er sket andre steder i verden. Derfor er dansk detailhandel nødt til at følge med tiden, hvis den skal overleve. EDC Erhverv har talt med den internationale forretningsrådgiver og retailekspert Jacob Johansen, som netop er aktuel med en ny bog.

 

Læs mere her

Svær tid men også lyspunkter

Store brands på vej til jyske storbyer

Stor luksuriøs ur- og smykkeforretning udvider med stor butik på Store Torv i Aarhus

 

Den velkendte og eksklusive ur- og smykkeforretning Stenstrup Watches & Jewellery åbner ny forretning i hjertet af Aarhus. Udvidelsen af forretningen har sit afsæt i ejernes ambition om at lave et luxury kædekoncept. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus har stået for udlejningen af det 315 m2 butikslejemål.   

 

Læs mere her

Verdens største cykelabonnement kommer til Aalborg

 

Det hollandske firma Swapfiets, verdens største cykelabonnementstjeneste, udvider sin danske forretning og åbner nu sin første butik i Aalborg. EDC Erhverv Poul Erik Bech har hjulpet med at finde de nye lokaler med showroom, cykelværksted og et shop-in-shop-koncept med indbygget café, så kunderne kan nyde en god kop kaffe, mens cyklen serviceres. 

 

Læs mere her

7 tendenser i detailhandlen


Frank Heskjær, detailchef i EDC Erhverv, udpeger nogle af de tendenser, som efter hans vurdering vil præge dansk detailhandel de kommende år.

   

Bliv opdateret på de seneste trends indenfor detailhandlen

   

Gode råd til dig, der ejer/udlejer et butikslokale

   

Inspiration til at udvikle din butik

Få indsigt i markedstendenserne

I øjeblikket ser vi store forskydninger i markedet. Nogle af de større dagligvarebutikker har lukket en del butikker, hvilket har givet mange ledige kvadratmeter. Yderligere står vi i en situation, hvor e-handel vinder frem, hvilket igen kunne resultere i at flere butikker ser sig nødsaget til at lukke. Modsat er der et voksende marked for landets madsteder.

 

Vil du vide mere om afkastkrav, markedsleje og ledige butikslokaler? Få kendskab til de seneste nøgletal og markedsdata for detailejendomme.

 

Læs mere her

   

Regler og lovgivning på detailområdet

   

Sådan løste vi opgaven