Carglass er netop rykket ind i My Garage – stadig flere ledige lejemål tilbage

EDC Erhverv står for udlejningen af et af Nordens største bilhuse, My Garage i Vejle. Senest er Carglass rykket ind i de forvandlede industribygninger, og der er stadig flere lejemål tilbage i det attraktive bilhus.

I Vejle finder man Nordens største bilmekka, som tiltrækker bilentusiaster fra hele Danmark og flere nabolande. Konceptet for My Garage udspringer af de 4 nøgleord: SALES, SERVICE, STORAGE & SOCIAL. My Garage-huset tilbyder det allerbedste indenfor motordrevne køretøjer i Danmark, og danner rammen om en lang række aktiviteter fra bilsalg, skadescenter, værksted, til foliering, klargøring, og sågar opbevaring i de eksklusive glasbokse samt et motorsportsteam.

Netop den brede vifte af tilbud i bilhuset medvirkede til, at Carglass – som udskifter bilruder – hurtigt takkede ja, da EDC Erhverv Poul Erik Bech fremviste lejemål i My Garage. Med 17 erhvervscentre over hele landet har mæglervirksomheden kontakt til en lang række kæder og vidste, at Carglass var på udkig efter nye lokaler i Vejle.

”Vi havde brug for større lokaler, og My Garage er et spændende koncept, som vi straks faldt for. Normalt kan vi bruge nogen tid på at finde nye lejemål, men her slog vi til med det samme. Lokalerne kunne hurtigt indrettes til os, og så har My Garage den store fordel for os, at kunderne kan gå rundt i bygningen og se på udstillede biler og meget andet i en time til halvanden, mens vi skifter ruder,” siger administrerende direktør Carina Bukkehave.

Bilglasfirmaet åbnede 1. oktober på 450 kvadratmeter, og som en ekstra gevinst er det let at finde den nye Carglass-afdeling i Vejle, fortæller Carina Bukkehave:

”Det gik hurtigt op for mig, når jeg talte med folk I byen, at man ikke behøver forklare noget med vejnavn eller beliggenhed. Man kan bare sige ”My Garage” – det kender alle her i området.”

Bliv en del af det unikke partnerskab

Det kæmpestore bilhus har fortsat lejemål til rådighed, siger Claus Fenger fra EDC Poul Erik Bech Vejle:

”Vi har stadig ledige lokaler, som kan indrettes efter lejerens behov. Med sit helt unikke og eksklusive koncept er lejemål i My Garage oplagte for virksomheder, som gerne vil i kontakt med engagerede bilentusiaster og nyde fordel af, at så mange biltilbud er samlet under ét tag.”

Kan et lejemål i et af Nordens største bilhuse være noget for din virksomhed? Kontakt Claus Fenger her.