En opgave førte til en anden på samme matrikel

Da den store industriejendom på Kystvejen i Nørresundby blev sat til salg, gik de to erhvervsmæglere Mark Pedersen og Martin Mikkelsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg straks i gang med at afsøge markedet, og der viste sig flere potentielle købere til ejendommen.

Efter dialog og fremvisninger med flere potentielle købere blev der indledt konkrete forhandlinger med den nordjyske vognmandsforretning, AVAS, som på det tidspunkt allerede lejede sig ind i en mindre del af ejendommen.

AVAS, havde allerede i starten af salgsforløbet givet udtryk for, at de var interesseret i at købe ejendommen, men det var naturligvis vigtigt for dem, at de fik lavet det rigtige set up, hvilket parterne havde en god dialog omkring. Efter konstruktive forhandlinger blev man enige om en pris, som alle parter kunne stille sig tilfredse med.

AVAS kunne dog ikke udnytte alle ejendommens 30.000 kvm. Kort tid efter salget var faldet på plads, fik de to nordjyske erhvervsmæglere derfor endnu en opgave på Kystvejen, som denne gang gik på at få udlejet 10.000 kvm kontor og produktions-/lagerareal.