Mød en investor

Industriejendommen beliggende på Baldersbuen 2 i Hedehusene har hidtil været udlejet til Bong, men med en lejekontrakt som udløber i foråret 2018, leder M7 Real Estate nu efter en ny lejer – en lejer som får mulighed for at sætte sit eget præg på ejendommen.

Med 4.322 kvm ledigt areal og 2.000 indlagte ampere i ejendommen, rummer ejendommen mange muligheder for en fremtidig lejer. Lejemålet har en god placering midt i et dynamisk erhvervsområde på Vestegnen, som tiltrækker mange virksomheder bl.a. på grund af den veludbyggede infrastruktur og korte afstand til Holbækmotorvejen.

Tidspunktet er nu helt rigtigt for at investere lidt i lokalerne, mener Asset Manager, Morten Rybak, der som udlejer gerne vil kunne stille en lager-/produktionsejendom til rådighed, hvis udvikling og anvendelsesmuligheder, lejer også har mulighed for at præge.

Flere forskellige typer erhverv ville kunne passe til ejendommen, da den med dens regulære lokaler, har mange anvendelsesmuligheder. Vi ser for eksempel at flere legelande popper op rundt om i landet, og netop et legeland kunne sagtens være et godt bud på en potentiel fremtidig lejer i de højloftede lokaler, mener Morten Rybak, men lokalerne rummer også masser af muligheder for andre, mere industrielle erhverv og er bl.a. meget velegnet til lager.

Er du interesseret i lejemålet? Kontakt erhvervsmægler Thomas Rudlang på tlf. 5858 8376 eller kontakt ham pr. e-mail her.