Første spadestik til 97 arkitekttegnede ejerboliger i Nivå

Det nye boligområde Teglsøerne i Nivå er et moderne boligbyggeri med 97 arkitekttegnede ejerboliger, der indfrier drømmen om at bringe natur og fællesskab ind i hverdagen – samtidig med blot at være en halv time fra København. Boligerne består af 2-4 værelses ejerboliger på 78-123 m2 alle med egen terrasse eller altan. De ejes og opføres af MT Højgaard og sættes til salg fra 2.375.000 kr. i midten af august hos EDC Poul Erik Bech.

Teglsøerne i Fredensborg Kommune er en nyfortolket landsby, der på en og samme tid ligger i hjertet af Nordsjællands smukke natur og tæt på storbyen i København. Det nye boligområde er tegnet af Holscher Nordberg Architects og er dir ekte forbundet til Nivås Lergravssøerne og grønne stisystemer, hvor der er et fantastisk natur- og dyreliv. Projektchef, Bjørn Gervø, EDC Projekt Poul Erik Bech siger:

”Det nye, grønne boligområde Teglsøerne kommer til at ligge centralt i kystbyen Nivå, hvor der er et rigt udbud af natur- og kulturtilbud for både børn og voksne. Derudover ligger København blot en halv times kørsel derfra, så boligerne appellerer til dem, som ønsker at mærke naturen i hverdagen og samtidig have nem adgang til storbyen. Boligbyggeriet består af rækkehuse og lejligheder i varierende størrelser og karakter, og boligerne kan dermed skabe rammerne for både børnefamilier, unge, voksne og ældre.”

”Boligerne består af rækkehuse i to plan med egen terrasse, og lejlighederne har altan eller terrasse. Arbejdet er begyndt, og første spadestik forventes oktober 2020, og de første boliger vil stå klar til indflytning 1½ år senere. Vi sætter allerede boligerne til salg søndag den 16. august 2020, hvor vi også holder åbent hus. Teglsøerne bliver et flot og spændende nyt boligområde, så vi forventer, at der vil være stor efterspørgsel på ejerboligerne, da mange ønsker at bo i Nivå og omegn.”

Mangfoldighed og nabofællesskab
Teglsøerne består af varierede bygningstyper og funktioner med forskellige løsningsmuligheder, som kan variere i de enkelte bygninger og de enkelte boliger. Michael Kongsbak, projektchef MT Højgaard siger:

”Vores vision er at skabe et moderne, trygt og mangfoldigt boligområde, hvor børnefamilier, unge, voksne og ældre trives og lever tæt på både naturen, byen og hinanden. Der opføres bl.a. et multifunktionelt fælleshus, hvor der vil være fællesspisning, aktivitetsrum, værksteder og meget andet. Tanken med fælleshuset og de varierende boligstørrelser er, at byggeriet skal understøtte det nære fællesskab på tværs af generationer og interesser.”

”De arkitekttegnede ejerboliger i det nye boligområde udføres i gedigne materialer med et klassisk og enkelt udtryk. Derudover vil alle ejerboligerne have store vinduespartier og karnapper, der giver gode dagslysforhold og udsigtsmuligheder. Boligerne sammensættes af to typer rækkehuse og to typer etageboliger, og imellem boligerne vil vi danne mange forskelligartede opholdsarealer. Vi vil i hele bebyggelsen også blande boligtyperne – igen for at sikre en samlet oplevelse af et mangfoldigt fællesskab.”

Der holdes åbent hus i salgspavillonen, hvor man kan høre mere om boligerne og EDC står klar til at svare på spørgsmål. Læs mere på www.teglsoerne.dk

Om Teglsøerne Nivå

  • Ejerboliger (rækkehuse og lejligheder)
  • 78-123 m2
  • 2-4 værelser
  • Fra 2.375.000 kr.
  • Alle boliger har terrasse eller altan
  • 30 minutter fra København
  • 5 minutters gang til Nivå Station
  • Kort afstand til indkøbsmuligheder samt til skole og dagtilbud via trygge stisystemer