Kontor

Specialister i kontorejendomme og -lokaler

Hos EDC Erhverv har vi et indgående markedskendskab og en lokal tilstedeværelse, som giver os en unik fordel når det gælder rådgivning, salg og udlejning af kontorlokaler. Vores landsdækkende Køber-/Lejerkartotek giver os en unik indsigt i de krav, der stilles til kontorer, hvad end det gælder størrelse, indretning eller anvendelsesmuligheder. Det giver et hurtigere og bedre salg eller udlejning.

 

Læs mere her.

Hvad er din kontorejendom værd?

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller er du nysgerrig for at vide hvad du kan få for din kontorejendom? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendom/lokales reelle markedsværdi – uanset hvor i landet, din ejendom er.

Bestil lejevurdering

Hvor mange søger din ejendom?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et lokale/en ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Hjemmearbejde er kommet for at blive. Læs hvordan det påvirker kontormarkedet her

Med udsigt til mere hjemmearbejde - hvad bliver efterspørgslen på kontorer på sigt?

 

Siden marts 2020 har hundredtusindvis af danskere arbejdet hjemmefra under nedlukningerne, men hvor udbredt vil hjemmearbejde være, når vacciner forhåbentlig snart har bragt coronaen under kontrol? Og hvor meget vil ændringer i arbejdslivet præge efterspørgslen på kontorplads?

 

Læs mere her

Positiv effekt ved hjemmearbejde former fremtidens kontormarked

 

Hos arkitektvirksomheden Mangor & Nagel er der ingen tvivl om, at pandemien vil få betydning for udviklingen af fremtidens kontorer og arbejdsmiljøer. Corona-krisens aftryk på kontorbyggeri bør derfor ikke negligeres, men i stedet ses som en mulighed for i fremtiden at udvikle bedre kontorer og arbejdsformer, der styrker arbejdsmiljø og produktivitet.

 

Læs mere her

Status på kontormarkedet

Mange virksomheder stadig afventende


I EDC Erhverv Poul Erik Bechs årlige forventningsanalyse forventer flere stigende priser på kontorejendomme i 2021 - coronakrise eller ej. Mange forventer øget efterspørgsel på kontorer på længere sigt, hvorimod den kortsigtede effekt er sværere at vurdere, da flere stadig er afventende, siger ekspert i EDC Erhverv.

 

Læs mere her

Sådan påvirker coronaen kontormarkedet

 

Covid-19 har længe hærget vores økonomi og præget hverdagen for alle danskere, virksomheder og investorer. Analysechef Joseph Alberti ser nærmere på, hvordan coronakrisen ser ud til at påvirke kontormarkedet, og hvad udlejere, investorer og lejere skal forholde sig til.

 

Læs mere her

Sådan undgik Bent Neubert tomgang

     

    

Lejeren i en stor kontorejendom i Ballerup sagde op, og i samråd med EDC Erhverv istandsatte Bent Neubert bygningen fra 1990 og omdannede den til flerbrugerhus. Det viste sig at være den rigtige beslutning. På kort tid blev over halvdelen udlejet.

  

Læs mere her

Opdeling af kontorlokaler kan være til glæde for både lejere og udlejer

Flere lejere kan dele tomme kontorer

 

De mange ledige kvadratmeter kræver nytænkning og alternative løsninger. I Sønderborg medvirkede EDC Erhverv til at opdele et kontor til flere lejere – til glæde for både de nye lejere og udlejer.  

 

Læs mere her

Svært at genudleje kontorer? Opdel til flere lejere!

 

Danmark har fået flere ledige kontorlokaler, og for både udlejer og lejere kan en god løsning være, at flere virksomheder deles om større lejemål.

 

Læs mere her

   

Få det lokale overblik over kontormarkedet

Vil du fremover modtage nøgletal og nyheder om kontormarkedet?

 

 


TIlmeld dig her,  så modtager du KontorFokus og andre spændende nyheder - direkte i din indbakke. 

   

Tendenser på kontormarkedet

Metroring gavner kontorer i city

  

  

Kontormarkedet i hovedstaden bliver styrket af Metrocityringen, vurderer EDC Erhverv. Det bliver lettere at komme frem i centrum, og byens image bliver styrket blandt udenlandske investorer.

 

Læs mere om metroringens betydning for erhvervslivet i hovedstaden

   

Sådan løser vi opgaven