Kontor

Specialister i kontorejendomme og -lokaler

Hos EDC Erhverv har vi et indgående markedskendskab og en lokal tilstedeværelse, som giver os en unik fordel når det gælder rådgivning, salg og udlejning af kontorlokaler. Vores landsdækkende Køber-/Lejerkartotek giver os en unik indsigt i de krav, der stilles til kontorer, hvad end det gælder størrelse, indretning eller anvendelsesmuligheder. Det giver et hurtigere og bedre salg eller udlejning.

 

Læs mere her.

Hvad er din kontorejendom værd?

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller er du nysgerrig for at vide hvad du kan få for din kontorejendom? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendom/lokales reelle markedsværdi – uanset hvor i landet, din ejendom er.

Bestil lejevurdering

Hvor mange søger din ejendom?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et lokale/en ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Opdeling af kontorlokaler kan være til glæde for både lejere og udlejer

Flere lejere kan dele tomme kontorer

 

De mange ledige kvadratmeter kræver nytænkning og alternative løsninger. I Sønderborg medvirkede EDC Erhverv til at opdele et kontor til flere lejere – til glæde for både de nye lejere og udlejer.  

 

Læs hvordan her

Svært at genudleje kontorer? Opdel til flere lejere!

 

Danmark har fået flere ledige kontorlokaler, og for både udlejer og lejere kan en god løsning være, at flere virksomheder deles om større lejemål.

 

Læs mere her

Metroring gavner kontorer i city

  

  

Kontormarkedet i hovedstaden bliver styrket af Metrocityringen, vurderer EDC Erhverv. Det bliver lettere at komme frem i centrum, og byens image bliver styrket blandt udenlandske investorer.

 

Læs mere om metroringens betydning for erhvervslivet i hovedstaden

KLP: Sådan skaffer vi lejere

  

   

Trods øget konkurrence bygger den norske pensionskasse et tredje kontorhus i Ørestad uden at have lejere på forhånd. KLP Ejendommes målrettede flerbrugerkoncept skal trække virksomheder både til den nye bygning og til de to eksisterende ejendomme.

 

Læs mere her

   

Tendenser på kontormarkedet

Plads til vækst

 

Forlejeret og fremlejeret - forhold, som du som udlejer skal kende til

Kan det give mening for en virksomhed at have adgang til et større areal end virksomheden på kontrakttidspunktet har brug for, og kan det omvendt give mening for en udlejer at tilbyde denne fleksibilitet til en lejer?

Læs mere her

Vil du fremover modtage nøgletal og nyheder om kontormarkedet?

 

 

 

 

Tilmeld dig her, så modtager du KontorFokus, spændende nyheder og relevante nøgletal – direkte i din indbakke.

   

Sådan løser vi opgaven