Kontor

Specialister i kontorejendomme og -lokaler

Hos EDC Erhverv har vi et indgående markedskendskab og en lokal tilstedeværelse, som giver os en unik fordel når det gælder rådgivning, salg og udlejning af kontorlokaler. Vores landsdækkende Køber-/Lejerkartotek giver os en unik indsigt i de krav, der stilles til kontorer, hvad end det gælder størrelse, indretning eller anvendelsesmuligheder. Det giver et hurtigere og bedre salg eller udlejning.

 

Læs mere her.

Hvad er din kontorejendom værd?

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller er du nysgerrig for at vide hvad du kan få for din kontorejendom? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendom/lokales reelle markedsværdi – uanset hvor i landet, din ejendom er.

Bestil lejevurdering

Hvor mange søger din ejendom?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et lokale/en ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Ny nordisk undersøgelse: Bestemmer medarbejderne, er hybridarbejde kommet for at blive

En ny Nordisk rapport ser nærmere på, hvad Covid-19 har betydet for vores arbejde, hjemmearbejde og arbejdsmiljø og er baseret på besvarelser fra knap 700 kontormedarbejdere fra Danmark, Sverige, Norge og Finland. 89% af medarbejderne svarer, at de ønsker at arbejde mere hjemmefra i fremtiden, hvor to hjemmearbejdsdage opnår højeste score. 

 

Læs mere om undersøgelsen her

Jobvækst gavner efterspørgsel på velindrettede kontorer

  

  

Opsvinget og tårnhøj beskæftigelse har givet meget aktivitet på kontormarkedet på det seneste, hvor virksomhederne igen har fået mod på at flytte efter lange perioder med med nedlukninger, hjemmearbejde og restriktioner. 

 

Læs mere om den voksende efterspørgsel på landets kontorlokaler

Kontorejendomme af høj kvalitet efterspørges - priserne ser ud til at stagnere

     

    

Kundernes krav til kontorejendomme bliver flere og flere. Indeklima og funktionelle kontormiljøer er blevet mere vigtige for virksomhedernes evne til at tiltrække nye kollegaer og fastholde eksisterende medarbejdere. Kravet til kvalitet går hånd i hånd med et højt prisniveau, der dog forventes at stagnere, fortæller Simon Foss Louholt, udlejningschef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense. 

  

Læs mere her

Opførelse af 27,5 ha logisitik- og kontorområde i Trekantsområdet

   

Efter 6-7 års arbejde med at udarbejde dispositions- og lokalplaner er opførslen af en ny, attraktiv erhvervsby i Vejle påbegyndt. Den kommende erhvervsby går bag navnet Vejle Syd og har en unik placering med facade mod E45. Området består pt. af store projektgrunde, hvor planen er at bygge til større logistik- og kontorvirksomheder.

Vil du fremover modtage nøgletal og nyheder om kontormarkedet?

 

 


TIlmeld dig her,  så modtager du KontorFokus og andre spændende nyheder - direkte i din indbakke. 

Ingrediensgiganten IFF flytter til fleksible og indbydende kontorer i vidensby i Lyngby

Den førende amerikanske virksomhed IFF, der sælger ingredienser til fødevarer samt smags- og duftstoffer har lejet sig ind i eftertragtede lokaler på Parallelvej 14-16 i Lyngby. Ejendommen udlejes af pensionsselskabet Velliv, skal samle og bringe IFF-medarbejderne tættere sammen. EDC International Poul Erik Bech har sammen med JLL været rådgiver for IFF i jagten på at finde den ideelle kontorbygning.

   

Læs mere her

   

Tendenser på kontormarkedet

   

Sådan løser vi opgaven