Kontor

Specialister i kontorejendomme og -lokaler

Hos EDC Erhverv har vi et indgående markedskendskab og en lokal tilstedeværelse, som giver os en unik fordel når det gælder rådgivning, salg og udlejning af kontorlokaler. Vores landsdækkende Køber-/Lejerkartotek giver os en unik indsigt i de krav, der stilles til kontorer, hvad end det gælder størrelse, indretning eller anvendelsesmuligheder. Det giver et hurtigere og bedre salg eller udlejning.

 

Læs mere her.

Hvad er din kontorejendom værd?

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller er du nysgerrig for at vide hvad du kan få for din kontorejendom? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendom/lokales reelle markedsværdi – uanset hvor i landet, din ejendom er.

Bestil lejevurdering

Hvor mange søger din ejendom?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et lokale/en ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Status på markedet

Historisk lav tomgang

 

De to største byer har efterhånden så få ledige kontorer tilbage – og de økonomiske udsigter er så gode – at spekulativt byggeri venter lige om hjørnet.

 

Læs mere her.

Få indsigt i markedstendenserne

 

Viden om markedet er essentielt – uanset om du skal sælge, udleje eller er på udkig efter nye investeringsmuligheder.

 

 

Se seneste tal for ledighed, afkast og markedsleje her.

Vil du fremover modtage nøgletal og nyheder om kontormarkedet?

 

 

 

 

Tilmeld dig her, så modtager du KontorFokus, spændende nyheder og relevante nøgletal – direkte i din indbakke.

Månedens unikke kontorejendom

Fleksible kontorer med mulighed for lager - tæt ved motorvej      

Roskilde Business Center er navnet på en 23.475 kvadratmeter stor ejendom, som er til leje eller salg i bydelen Trekroner. Bygningen ligger tæt på Holbækmotorvejen og husede gennem flere år det danske domicil for medicinalkoncernen Takeda, men kan nu tage imod virksomheder med behov for færre kvadratmeter.

 

Se ejendommen her.

Har jeres virksomhed flytteplaner? Få rådgivning af EDC Erhverv

Få gode råd til hvordan I kommer igang

 

At flytte kontor kan være en besværlig og uoverskuelig proces. Få gode råd til hvordan I får realiseret jeres flytteplaner.

 

 

Læs mere her.

Elgiganten flyttede efter medarbejderne

 

Elgiganten lyttede til medarbejderne, da de skulle flytte. De valgte nemlig, at lægge sit nye, nordiske kundecenter der, hvor de unge medarbejdere gerne vil arbejde.

 

Læs mere her.

Plads til vækst

 

 

Forlejeret og fremlejeret - forhold, som du som udlejer skal kende til

Kan det give mening for en virksomhed at have adgang til et større areal end virksomheden på kontrakttidspunktet har brug for, og kan det omvendt give mening for en udlejer at tilbyde denne fleksibilitet til en lejer?

Læs mere her.