Specialister i kontorlokaler – salg og udlejning

I EDC Erhverv arbejder vi fokuseret med servicering af ejere og udlejere af kontorejendomme over hele Danmark.

Vores mæglere har specialviden om kontorlokaler - baseret på et indgående kendskab til markedsbevægelser, lovgivning, udviklingstendenser og et solidt netværk med brancheaktører som for eksempel ejendomsudviklere, arkitekter, ejendomsbesiddere – og selvfølgelig også potentielle lejere.

Vi har et dybt kendskab til afkastkrav og lejeniveauer – og vi er eksperter indenfor både køb, salg, leje og udlejning af kontorer i hele Danmark.

Stort kartotek af købere og lejere

Vores store landsdækkende Køber-/Lejerkartotek med detaljerede oplysninger om de enkeltes ønsker og behov giver os en unik indsigt i de krav, der stilles til kontorer om størrelse, indretning og anvendelsesmuligheder. Vi matcher altid vores Køber/-Lejerkartotek med de kontorlokaler, der er sat til salg og udlejning hos os. Det giver et hurtigere og bedre salg eller udlejning.

Kontorer til leje

God forberedelse skaber gode resultater. Enhver udlejningsproces hos EDC Erhverv tager afsæt i en analyse af ejendommens stand, indretning, beliggenhed, omgivelser, potentielle lejere og konkurrencen fra andre udbydere. Udlejningsprocessen er effektiv og målrettet med et klart fokus på at skabe værdi for udlejer.

Kontorer til salg

Planlægning og tilrettelæggelse af en salgsproces har afgørende betydning for at opnå den bedst mulige salgspris for et kontor. Vi udarbejder forskellige løsningsforslag og beregninger for at sikre, at sælgers ønsker omkring driften er indarbejdet i salgsforløbet. Vi rådgiver ofte vores kunder til at inddrage deres ejendomsaktiver i virksomhedens langsigtede strategiplaner.

Garanti for succes

Vi lægger vægt på gode kunderelationer, og derfor har du altid én fast kontaktperson, der sikrer opgaven fuld opmærksomhed, formidler dialog og forståelse mellem alle involverede parter og skaber et succesfuldt resultat – også ved udlejningen eller salget af dine kontorer.