Samarbejde på tværs af afdelinger solgte historisk arkitektejendom

Et tæt samarbejde mellem erhvervsmæglerne Claus Fenger fra Vejle og Søren Leth Pedersen fra Aarhus var afgørende for, at arkitektvirksomheden C.F. Møllers historiske kontorejendom i Vejle blev solgt.

Arkitektgiganten C.F. Møller har fået solgt sin gamle tegnestue i Vejle efter flere års forgæves forsøg. Det kan virksomheden takke de to erhvervsmæglere Claus Fenger og Søren Leth Pedersen fra henholdsvis EDC Erhverv Poul Erik Bech-afdelingerne i Vejle og Aarhus for. Det var nemlig et tæt samarbejde mellem de to erhvervsmæglere, der medvirkede til salget af kontorejendommen hurtigt blev en realitet.

C.F. Møller købte ejendommen i 2003 og indrettede den herefter til egen tegnestue i Vejle. I 2009 fraflyttede C.F. Møller ejendommen og samlede sine aktiviteterne i hovedkontoret i Aarhus. Efter at have forsøgt at sælge ejendommen gennem en anden mægler i nogle år, indgik C.F. Møller et længerevarende samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor ejendommen først blev udlejet til to forskellige lejere gennem finanskrisen og nu i foråret 2018, hvor markedet igen var gunstigt til et salg, blev der indledt en salgsproces.

Det var Søren Leth Pedersen, partner og direktør hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus, der gennem sin gode relation til C.F. Møller aftalte, at tiden nu var moden til et salg. I samarbejde med kollegaen Claus Fenger fra Vejle fastsatte de to mæglere den rigtige pris på kontorejendommen, og herefter gik det stærkt.

Køberen blev fundet i Claus Fengers lokale netværk. ”Jeg tog med det samme fat i en række lokale investorer, som jeg vidste, søgte en lignende ejendom. Køberen gav mig et opkald en morgen, og få øjeblikke efter mødtes vi på ejendommen. Efter en halv time havde han set ejendommen, og samme eftermiddag lavede jeg købsaftalen færdig,” fortæller Claus Fenger.

Mæglernes proaktive tilgang blev belønnet. Fra Søren Leth Pedersen fik sagen ind, til at købsaftalen var underskrevet, gik der 14 dage.

Ejendommen blev solgt til den udbudte pris, og de to nuværende lejere fortsætter med at have sæde i den liebhaveragtige ejendom. Køberen er en lokal investor fra Vejle.