Projekt & nybyggeri

Pro­jek­t­ud­vik­ling, -salg og -udlejning

Vi har ekspertise i pro­jek­t­ud­vik­ling, projektsalg og pro­jek­t­ud­lej­ning. Hvad end du har behov for rådgivning om en projektgrund, en projektejendom eller skal have udlejet eller solgt et projekt bolig for bolig eller som en samlet projektejendom, kan vi hjælpe dig.

Vær' et skridt foran

Søger du en projektgrund? Så kan det være fordelagtigt for dig at få besked om erhvervsgrunde til salg inden alle andre. Med vores service får du besked direkte i din indbakke, så snart der er noget til salg, som matcher dine behov. På den måde er du hele tiden et skridt foran, når du skal finde den helt rigtige erhvervsgrund til salg.

Sådan har vi tidligere løst projektsager

The Central: Attraktivt, bæredygtigt flerbruger-kontorhus på vej i Høje Taastrup C

The Central bliver det første post-corona flerbruger-kontorhus, hvor virksomheder på Vestegnen kan tilbyde kva­li­tets­ar­bejds­plad­ser, der kan kombineres og konkurrere med hjem­me­ar­bejds­plad­sens fordele. EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave at udleje kontorerne i The Central. Med lanceringen af flerbruger-kontorhuset The Central, tager Are­a­l­ud­vik­lings­sel­ska­bet Høje Taastrups C hul på at skabe attraktive arbejdspladser, som næste led i suc­ces­hi­sto­ri­en om den nye bydel Høje Taastrup C.

Læs artikel

Projekter skal sikre udbuddet af attraktive ejendomme på det Aarhusianske kontormarked: ”Vi kigger ind i en spændende fremtid”

Efterspørgslen på ledige, moderne kontorlokaler er historisk høj i store dele af landet lige nu. Udbuddet af ledige m² halter dog gevaldigt efter, og kon­tor­lo­ka­ler­ne kan være svære at få fingrene i. I Aarhus ser fremtiden dog lys ud, hvor flere projekter, herunder et stort kontorprojekt ved Aarhus Sydhavn, skal kanonisere udbuddet af kontorlokaler. Projekterne forventes at skabe en del rokader blandt virksomhederne i Aarhus og samtidigt nedsætte efterspørgslen markant på kontorlokaler i Danmarks næststørste by, mener Malene Rafn, erhvervsmægler i EDC Poul Erik Bech Aarhus.

Læs artikel

Det Nordjyske Mediehus’ domicil solgt i stor ejendomshandel

Det Nordjyske Mediehus' domicil er solgt til in­ve­ste­rings­fir­ma­et Tecta Invest. Ejendommen har været domicil for Det Nordjyske Mediehus i mere end 30 år, men mediehuset flytter næste år til nye lokaler på Østre Havn og har derfor nu solgt den 13.870 m² store ejendom med kontorer og lager/produktion. Frem til flytningen i medio 2023 vil Det Nordjyske Mediehus bo til leje hos Tecta Invest. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet salget af ejendommen på Langagervej 1 i Aalborg Øst.

Læs artikel