Få sat pris på din bolig, og få et gavekort på 500 kr.*

Som kunde hos Gjensidige tilbyder vi lige nu, at du kan få et gavekort på 500 kr. til sendentanke.dk, hvis du får et gratis og uforpligtende Salgstjek hos EDC. Beslutter du dig efterfølgende for at sætte din bolig til salg hos EDC får du 500 kr. rabat på mæglersalæret og en gratis sælgeransvarsforsikring. Når du bestiller et Salgstjek hos en af EDC's mæglere, har du den samme mægler igennem hele salgsforløbet. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

Du får med et Salgstjek:

  • en grundig vurdering af din boligs værdi
  • overblik over omkostninger ved salg
  • en beregning af dit overskud ved salg
  • konkrete råd til, hvordan du hurtigt kan gøre din bolig salgsklar


Sætter du din bolig til salg hos EDC får du:

  •  500 kr. rabat på salæret og en gratis sælgeransvarsforsikring.

Få pris på din bolig og et gavekort fra gjensidige på 500 kr.

 

Din fordel som kunde hos Gjensidige

Hvis du efter salgstjekket sælger din bolig hos EDC, tilbydes du, som kunde hos Gjensidige, en gratis Sælgeransvarsforsikring af Gjensidige.

Forsikringen sikrer dig økonomisk mod erstatningskrav fra køberen i de første 10 år efter overtagelsen. Et erstatningskrav kan nemlig hurtigt løbe op i større beløb, der påvirker din økonomi. Forsikringen dækker op til 500.000 kr. hvis du skal betale erstatning for fx ulovlige EL-installationer og bygningsindretning, som køber finder i boligen, og som du ikke havde kendskab til eller er skyld i. Med en Sælgeransvarsforsikring fra Gjensidige kan du trygt lukke døren bag dig og glæde dig til at nyde livet i ny bolig.

EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde, og vi har 50 års erfaring med bolighandel og rådgivning. 

Og som noget nyt, kan du ringe eller chatte med os hver dag fra klokken 8-22 – også i weekenden.  
*BEMÆRK
For at modtage gavekortet på 500 kr., skal du bestille et Salgstjek ved at udfylde nedenstående formular og møde op til det aftalte møde. Gavekortet sendes måneden efter, at Salgstjek-mødet er afholdt. Kampagnen gælder ikke kunder, der indenfor de seneste 6 mdr. har bestilt et Salgstjek via edc.dk eller hos den lokale EDC-mægler. Har du problemer med dit gavekort, kontakt venligst Sendentanke.dk - klik her.

Tilbud til Gjensidiges medlemmer:

Skal udfyldes

Få en gratis vurdering af din bolig 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Derfor skal du vælge EDC: