EDC Niels Kofoed A/S, Herning

Bestil gratis Salgstjek hos din lokale EDC-mægler i Herning

    

EDC Niels Kofoed A/S, Herning
Østergade 14
7400 Herning
Telefon: 96 26 06 00
E-mail: 707@edc.dk
http://www.edc.dk/herning/

Lokal mægler i Herning med landsdækkende salgsnetværk

Med mere end 230 butikker i Danmark er EDC landsdækkende. Vi har derfor også en erfaren og lokalkendt mægler i Herning, som kan trække på et landsdækkende salgsnetværk og derved hjælpe dig godt igennem dit boligsalg. Besøg byens mest synlige boligbutik på strøget i Herning, der er åbent alle dage fra kl. 8.00 til kl. 22.00. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du skal købe, sælge, omlægge lån eller ønsker en grundig rådgivning om finansiering. Kontakt din lokale EDC ejendomsmægler i Herning i formularen til højre. 

Hvad er min bolig værd – og er der købere til den?

Prøv ”Find din Køber” ved at indtaste din adresse og se, hvor mange købere EDC har til en bolig som din. Herefter kan du aftale et gratis salgstjek hos vores mægler i Herning. 

Salgsfremmende fordele

EDC har mange unikke fordele som Danmarks største ejendomsmæglerkæde. EDC har for femte år i træk Danmarks største boligsite. Vi markedsfører din bolig på internettet med ”Onlinepakken” samt i de lokale medier og driver derved øget trafik til din bolig på edc.dk. Det er en klar fordel for dig som sælger i forhold til at nå ud til så mange interesserede købere som muligt. Bestil gratis salgstjek hos EDC i Herning og hør mere om, hvordan vi sælger din bolig i Herning bedst muligt.

Hos EDC Niels Kofoed A/S i Herning ved vi, at gode resultater kommer af flid, erfaring, lokalkendskab og godt netværk.