Skal udfyldes

Bestil et Salgstjek, og vind 10.000 til byggemarked

Bestil Salgstjek inden 28.Juni 2020

 
 

*Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk. For at deltage i lodtrækningen skal du have bestilt et Salgstjek hos EDC inden den 28. juni 2020. Det er kun muligt at deltage én gang. Ca. 3 uger efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle deltagere. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på edc.dk og på Facebook. Ansatte i EDC og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Læs mere

Er din bolig klar til at blive vist frem?

Der er fortsat gang i boligmarkedet, og går du i salgstanker, skal du starte med et gratis Salgstjek. Her får du en grundig og præcis vurdering af, hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked. Beslutter du dig for at sætte til salg, lægger vi sammen en plan for dit boligsalg.

Vind 10.000 kr. til dit lokale byggemarked
Bestiller du et Salgstjek inden den 28. juni 2020, deltager du i lodtrækningen om et gavekort på 10.000 kr. til et valgfrit byggemarked nær dig. Måske er der noget på boligen, du længe har tænkt på at gøre noget ved, og med gavekortet er der lidt ekstra til komme godt i gang og pifte boligen op med. Så bliver boligen endnu mere salgsklar og parat til at blive vist frem for potentielle købere.

 

Bestil Salgstjek

Sommerhus til salg hos EDC
Skal du sælge dit sommerhus?

Lige nu oplever vi ekstraordinært gang i sommerhusmarkedet, hvor mange købere står klar til at finde deres drømmesommerhus, og derfor er det et godt tidspunkt at sætte til salg nu. Overvejer du at sælge dit sommerhus, kan du bestille et Salgstjek ovenfor. Så kontakter vi dig for at aftale et tidspunkt for vurderingen.

Bestiller du et Salgstjek senest den 28. juni 2020, kan du vinde et gavekort på 10.000 kr. til et byggemarked efter eget valg. Så er der lidt ekstra til at gøre noget ved det, du måske længe har tænkt på, så sommerhuset bliver helt klar til fremvisning.

 

 

Vi er her for dig – også online

Hos EDC gør vi os umage med at gøre det trygt at købe og sælge bolig. Uanset om du har brug for opfølgning på en aftale eller rådgivning om bolighandel generelt, kan meget klares online i første omgang - så kan vi altid aftale et møde på et senere tidspunkt.

Du kan få fat i os på telefonen alle ugens dage fra 8-22, og vi sidder også klar til at besvare henvendelser på mail og chat.

 

 

Kvikestimat: Få overblik over din boligs værdi - online

Vidste du, at du kan få din bolig vurderet online? Med et kvikestimat får du hurtigt og nemt en anslået værdi af din bolig baseret på ganske få oplysninger, som du indtaster, når du bestiller.

Herefter får du et kvikestimat, som mægleren udarbejder i butikken ud fra sit indgående kendskab til lokalområdet, offentligt tilgængelige oplysninger og dine indtastninger. Så kan I altid lave en aftale om at mødes senere for en mere grundig gennemgang af din bolig.

 

Bestil kvikestimat

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for vurderingen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked. Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.

Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos EDC den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

I denne særlige tid passer vi ekstra på, benytter håndsprit og holder afstand. Meget kan også klares på telefon og mail, og ønsker du at vente med at få besøg, kan du evt. starte med at få et kvikestimat, hvor du får et estimat af din boligs værdi, som mægleren udarbejder fra sit skrivebord i butikken.Alt dette får du med et Salgstjek

Få grundig vurdering af din boligs værdi med et Salgstjek fra EDC

En grundig vurdering af din boligs værdi

Få overblik over din omkostninger ved salg hos EDC

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud ved salg

Få konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgklar

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar


Tryghed i salget

Vi ved, at det er en stor ting at sælge sit hjem, og at der kan være mange forskellige årsager til at sætte til salg. Derfor gør vi vores bedste for, at hele salgsforløbet bliver en god oplevelse.

Når du sætter til salg hos EDC, sørger vi for at guide dig trygt igennem bolighandlen fra start til slut, og skal du videre i en ny bolig, hjælper vi dig gerne med at finde drømmeboligen.

Vi følger til enhver tid myndighedernes retningslinjer, hvilket betyder det, at du trygt kan få besøg af os for at få vurderet din bolig eller komme på fremvisninger for at se på boliger. Vi er også klar til at hjælpe på både telefon, mail og ved videomøder.

 

Det får du hos EDC