Skal udfyldes

Bestil et Salgstjek, og vind en iPad Pro

Bestil Salgstjek inden 16. august 2020

 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk. For at deltage i lodtrækningen skal du have bestilt et Salgstjek hos EDC inden den 16. august 2020. Det er kun muligt at deltage én gang. Ca. 3 uger efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle deltagere. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på edc.dk og på Facebook. Ansatte i EDC og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Læs mere

Rekordmange kigger på bolig nu - skal de også se din?

Der er fuld gang i bolighandlen, og efterspørgslen på nye boliger til salg er steget markant det sidste stykke tid. Køberne er i høj grad klar til at handle bolig, og op til sommeren slog boligsalget alle tidligere rekorder for bedste boligsalg nogensinde. Alene i maj måned var der hele 45 %  flere besøg på edc.dk end sidste år på samme tid. Går du i salgstanker, er det derfor et godt tidspunkt at sælge bolig lige nu.

Vind iPad Pro

Overvejer du at sælge, så start med et gratis Salgstjek – det er helt uforpligtende. Bestiller du inden den 16. august 2020, deltager du samtidig i lodtrækningen om en iPad Pro 2020 11" 256 GB til en værdi af 7.799 kr. 

 

Bestil Salgstjek

Boligmarkedet slår alle rekorder lige nu

Udbuddet af boliger til salg er lige nu det laveste siden 2006. Til gengæld slog boligsalget alle tidligere rekorder op til sommerferien, hvor maj blev den bedste måned for boligsalg nogensinde. Der er med andre ord masser af aktivitet på de ejendomme, der er til salg lige nu. Bare i juni måned havde vi hele 69 % flere fremvisninger end samme måned sidste år.

Det faldende udbud og rekordsalget driver priserne opad jf. en opgørelse på boligsiden.dk. Villaer er steget med +1,2 pct., ejerlejligheder +2,7 pct. og sommerhuse +3,0 pct. på landsplan i 2020 ift. sidste år.

Samtidig er salgstiderne faldende i det meste af landet. Villaers salgstider er faldet med -2,0 pct., ejerlejligheder -2,5 pct. og sommerhuse -4,8 pct. på landsplan i maj måned i år sammenlignet med april.

(Kilde: Boligsiden.dk, maj 2020)


Bestil Salgstjek

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for vurderingen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked. Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.

Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos EDC den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

I denne særlige tid passer vi ekstra på, benytter håndsprit og holder afstand. Meget kan også klares på telefon og mail, og ønsker du at vente med at få besøg, kan du evt. starte med at få et kvikestimat, hvor du får et estimat af din boligs værdi, som mægleren udarbejder fra sit skrivebord i butikken.Alt dette får du med et Salgstjek

Få grundig vurdering af din boligs værdi med et Salgstjek fra EDC

En grundig vurdering af din boligs værdi

Få overblik over din omkostninger ved salg hos EDC

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud ved salg

Få konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgklar

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar


Tryghed i salget

Vi ved, at det er en stor ting at sælge sit hjem, og at der kan være mange forskellige årsager til at sætte til salg. Derfor gør vi vores bedste for, at hele salgsforløbet bliver en god oplevelse.

Når du sætter til salg hos EDC, sørger vi for at guide dig trygt igennem bolighandlen fra start til slut, og skal du videre i en ny bolig, hjælper vi dig gerne med at finde drømmeboligen.

Vi følger til enhver tid myndighedernes retningslinjer, hvilket betyder det, at du trygt kan få besøg af os for at få vurderet din bolig eller komme på fremvisninger for at se på boliger. Vi er også klar til at hjælpe på både telefon, mail og ved videomøder.

 

Det får du hos EDC