Det handler om at gøre sig umage

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste hver dag for at hjælpe dig godt videre, når du skal købe eller sælge bolig. Vi ved, at hjemmet er rammen om livet, og at det er en stor beslutning at handle bolig. Derfor forbereder vi os ekstra godt, allerede inden vi møder dig. 

Det er ikke kun dig, der synes, din bolig er noget særligt

Her kan du møde Jette og se, hvordan hun - ligesom vores andre mæglere - gør sit bedste hver dag. EDC har mere end 600 uddannede mæglere og er den ejendomsmæglerkæde i Danmark, der har flest uddannede mæglere. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

 

Se mere

Vi ved, at bolighandel er en stor ting

Det er en stor begivenhed at handle bolig. Det ved vi, og derfor gør vi os umage for at gøre det så enkelt som muligt. Vi har udviklet en lang række værktøjer, som er designet til at gøre det lidt nemmere for dig.

Det hele starter på edc.dk – Danmarks største boligsite. Her kan du finde alle boliger, der er til salg - også dem, der er til salg hos andre mæglere. Det er smart, for så behøver du kun lede ét sted for at få overblik over markedet, når du skal købe ny bolig.

460x259-metropol-kontaktmaegler.jpg

Kan vi hjælpe dig?

Har du brug for hjælp til din bolighandel, eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så er vi klar til at hjælpe dig godt videre, og med mere end 230 lokale butikker fordelt over hele landet er vi altid tæt på dig.