Mød os 1 til 1

Vi passer godt på hinanden i denne usædvanlige tid, og derfor er vi ekstra opmærksomme på, hvordan vi mødes.

 

Alle vurderinger og fremvisninger foregår som altid 1 til 1; dvs. at det kun er mægler og jer, der er til stede, og du er som altid velkommen til at tage din partner og familie med. Vi holder naturligvis afstand, undgår at give hånd og bruger håndsprit – men ellers er servicen den samme som altid. Derfor kan du stadig trygt mødes med os.

 

Foretrækker du at udskyde et møde til senere, er vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig på telefon, mail eller videomøder. Kontakt os, og så finder vi sammen en løsning, der passer dig.

 

 

 

Flere besøger edc.dk 

Selvom vi befinder os i en speciel situation, som påvirker boligmarkedet, oplever EDC vækst i trafikken på edc.dk sammenlignet med sidste år. Det tyder på, at danskerne fortsat er aktive på boligmarkedet, holder sig orienterede og kigger på boliger. Derfor har vi tillid til, at vi nok skal vende tilbage til en lysere tid for bolighandlen, når vi kommer ud på den anden side af krisen.

Brug tiden hjemme til de små projekter

Mange er derhjemme og har lidt mere tid end normalt, så måske er der ekstra god tid til at få fixet det på boligen, du længe har tænkt på, ordne haven eller måske får du lyst til at organisere og indrette på ny. Det er en god måde at give din bolig mere værdi. Vi har samlet lidt inspiration til dig.

Corona: Sådan gør vi i EDC

I denne tid skal vi alle gøre os umage for at bidrage til at inddæmme og minimere risikoen for smitte med coronavirus. Det gælder naturligvis også hos EDC, både i forhold til vores kunder som i forhold til alle i EDC. Derfor har vi foretaget et par justeringer, så vi forsat kan hjælpe dig i din bolighandel.

Vi følger til enhver tid myndighedernes retningslinjer, hvilket betyder, at du trygt kan få besøg af os for at få vurderet din bolig eller tage på fremvisninger. Vi er også klar til at hjælpe på både telefon, mail og ved videomøder.

 

Se mere