Skal udfyldes

Bestil et Salgstjek og vind en iPhone 11

Bestil Salgstjek inden 17. maj

 
 

 *For at deltage i lodtrækningen skal du have bestilt et Salgstjek hos EDC inden den 17. maj  2020. Det er kun muligt at deltage én gang. Cirka 3 uger efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle deltagere. Vinderen får en iPhone 11 128 GB til en værdi af 6.799 kr. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på edc.dk og på Facebook. Ansatte i EDC og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Skal du sælge din bolig i det nye år?

Har du overvejet, om det er i år, boligen skal sælges, så er foråret et godt tidspunkt at sætte til salg. Foråret er højsæson for bolighandel, og går du i salgstanker, skal du starte med et gratis Salgstjek. Det er en særlig tid lige nu, men boligmarkedet går ikke i stå, og vi er stadig til rådighed.

Corona: Sådan gør vi på Salgstjek

Vi tager naturligvis vores forholdsregler, når vi foretager Salgstjek, og følger til enhver tid myndighedernes anbefalinger. Derfor har vi håndsprit med til salgsvurderinger, vi undgår at give hånd og holder lidt mere afstand – men ellers får du samme service som altid. Vi er også klar til at hjælpe på både telefon, mail og ved videomøder.

 

 

 

Bestil et Salgstjek og vind en iPhone 11

Hos EDC gør vi os umage for at gøre det trygt at købe og sælge bolig. Et Salgstjek er en god start, hvor du får et overblik over dine muligheder og en præcis vurdering af, hvad din bolig kan sælges for nu og her.

 

Det er en særlig tid, men du kan stadig trygt få vurderet din bolig. Vi tager vores forholdsregler, undgår at give hånd og holder selvfølgelig afstand – men servicen er den samme som altid. Når du har bestilt et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt, som passer dig, hvor vi giver dig en grundig vurdering af din bolig. 

 

Bestil et Salgstjek og vind en iPhone 11 til en værdi af 6.799 kr.

Vi er her for dig – også online

Du kan få fat i os på telefonen alle ugens dage fra 8-22, og vi sidder også klar til at besvare henvendelser på mail og chat.

Uanset om du har brug for opfølgning på en aftale eller rådgivning om bolighandel generelt, kan meget klares online, så vi undgår den fysiske kontakt i første omgang - så kan vi altid aftale et møde på et senere tidspunkt.

EDC Kundecenter åben 8-22 alle dage. Vi er her når det passer dig.

Kvikestimat: Få et overblik over din boligs værdi – uden besøg af mægler

Ønsker du at vente med besøg fra en mægler i denne særlige tid, kan du i stedet bestille et online kvikestimat.

 

Et kvikestimat er en online service, hvor du kan få en vurdering af din boligs værdi ved at indtaste nogle få oplysninger om din boligs stand. Herefter udarbejder mægleren et estimat af din boligs værdi fra sit skrivebord i butikken. Så kan I altid lave en aftale om et besøg senere for en mere grundig gennemgang af din bolig.

 

Bestil kvikestimat

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for vurderingen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked. Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.

 

Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos EDC den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

 

I denne særlige tid passer vi ekstra på, benytter håndsprit og holder afstand. Meget kan også klares på telefon og mail, og ønsker du at vente med at få besøg, kan du evt. starte med at få et kvikestimat, hvor du får et estimat af din boligs værdi, som mægleren udarbejder fra sit skrivebord i butikken.


Alt dette får du med et Salgstjek:

Få grundig vurdering af din boligs værdi med et Salgstjek fra EDC

En grundig vurdering af din boligs værdi

Få overblik over din omkostninger ved salg hos EDC

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud ved salg

Få konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgklar

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar

Bestil et gratis Salgstjek og vind et 65" Smart TV

Tryghed i salget

Vi ved, at det er en stor ting at sælge sit hjem, og at der kan være mange forskellige årsager til at sætte til salg. Derfor gør vi vores bedste for, at hele salgsforløbet bliver en god oplevelse.

Når du sætter til salg hos EDC, sørger vi for at guide dig trygt igennem bolighandlen fra start til slut, og skal du videre i en ny bolig, hjælper vi dig gerne med at finde drømmeboligen.

Vi følger til enhver tid myndighedernes retningslinjer, hvilket betyder det, at du trygt kan få besøg af os for at få vurderet din bolig eller komme på fremvisninger for at se på boliger. Vi er også klar til at hjælpe på både telefon, mail og ved videomøder.

 

Det får du hos EDC