Nyd den store dag - og lad andre tage slæbet

Vi følger salget helt til dørs og ved, at selve flyttedagen kan være lidt af en udfordring. Derfor udlodder vi nu professionel flyttehjælp, så du kan bevare overblikket og nyde den store dag, mens andre tager slæbet.

Skal udfyldes

Bestil et gratis Salgstjek, og vind flyttehjælp

For at deltage i konkurrencen skal du enten bestille et gratis Salgstjek eller tilmelde dig vores nyhedsbrev senest 1. september

 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

*Konkurrencen kører frem til den 1. september 2019. For at deltage skal du have bestilt et Salgstjek af en EDC-mægler. Ca. 3 uger efter kampagnens afslutning trækkes der lod blandt alle deltagere. Vinderen får udleveret et gavekort på 10.000 kr. Vinderen finder selv det flyttefirma, som han/hun ønsker at benytte. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på edc.dk. Ansatte i EDC kan ikke deltage i konkurrencen.

Det hele starter med et Salgstjek

Hos EDC gør vi os umage for at gøre det nemt og trygt at købe eller sælge bolig. Et Salgstjek er en god start, hvor du får overblik over dine muligheder og en grundig vurdering af, hvad din bolig kan sælges for nu og her.

Det får du med et gratis Salgstjek:

  • En grundig vurdering af din boligs værdi
  • Overblik over omkostninger ved salg
  • En beregning af dit overskud efter salget
  • Konkrete råd til, hvordan du nemt og hurtigt gør din bolig salgsklar

Hvordan foregår et Salgstjek?

Et Salgstjek er et uforpligtende besøg fra din lokale mægler, hvor I sammen gennemgår din bolig. Du kan se mere om, hvordan et Salgstjek forgår i videoen her.

Mascha Vang brugte EDC Gruppen da hun købte ny bolig

Det får du hos EDC

Nyd den store dag og lad andre tage slæbet

Din lokale EDC mægler følger salget helt til dørs og ved, at selve flyttedagen kan være lidt af en udfordring. Derfor udlodder vi nu professionel flyttehjælp til en værdi af 10.000 kr.

 

Bestil inden 1. september 2019 og deltag i lodtrækningen.