Bestil et gratis Salgstjek og vind et Viking Cruise

Bestil et gratis Salgstjek og få en professionel vurdering af din boligs værdi, så du ved præcis, hvor meget din bolig kan sælges for. Vi giver dig også en gennemgang af, hvordan din økonomi ser ud, hvis du beslutter dig for at sælge - og mere end det:

 • Vi beregner dit overskud
 • Forslag til hvad du kan gøre for at din bolig fremstår salgsklar
 • Grundig information om alle sider af en god bolighandel

Vind et Viking Cruise for 2 personer med Smyril Line
Bestil et gratis Salgstjek eller tilmeld dig vores nyhedsbrev inden den 24. februar 2017, så deltager du i konkurrencen om et Viking Cruise for 2 personer med Smyril Line til en værdi af op til 15.180 kr.

Konkurrencebetingelser
Præmien er et Viking Cruise Deluxe for 2 personer med afrejse i 2017 med overnatning ombord i en 2-personers indvendig kahyt til en værdi af op til i alt 15.180 kr. Vinderne skal have kontaktet Smyril Line senest den 15.03.2017. Der tages forbehold for udsolgte afrejsedatoer.
Læs mere

Konkurrencebetingelser
Præmien er et Viking Cruise Deluxe for 2 personer med afrejse i 2017 med overnatning ombord i en 2-personers indvendig kahyt til en værdi af op til i alt 15.180 kr. Vinderne skal have kontaktet Smyril Line senest den 15.03.2017. Der tages forbehold for udsolgte afrejsedatoer.

 Inklusiv i prisen er:

 • 7 overnatninger i 2 personers kahyt med bad, toilet og TV
 • 2 udflugter på Island
 • 2 udflugter på Færøerne
 • besøg på broen fredag
 • 7 x morgenmadsbuffet
 • 3 x frokost ombord
 • 5 x aftensmad i Norröna Buffet
 • 1 x 3 retter menu i Sommer Dim, inkl. vin, kaffe/te og cognac
 • 1 x Viking Buffet arrangement
 • 1 x Viking punch onsdag i Sky Bar
 • 1 x cocktail lørdag aften i Naust Lounge
 • en times besøg i vores udendørs hot tub
 • 1 x kaffe og islandsk kaffe mandag.

Der er ikke drikkevarer med i prisen. Drikkevarer købes og betales ombord.

Læs mindre

3 gode grunde til at vælge EDC

Vi er en del af byens liv - se vores nye reklamefilm

Som landets største ejendomsmæglerkæde sælger vi flest boliger i landet. Det gør vi, fordi vi er gode til det. Og fordi vi har forstået, at man ikke bare køber et hus eller en lejlighed, men et hjem. Og at det hjem er en del af den by, det ligger i.

Hos EDC er vi en del af byens liv og ligesom alle andre deltager vi i foreningerne lige fra at være frivillig til muslingefestival, formand for motocross-klubben til at starte et familiemotionscenter. Derfor ved vi, hvad der gør netop din by til noget særligt.

Se vores nye reklamefilm med gæve vikinger

Hvad sker der hvornår?

Salgsmateriale og markedsføring

Vi udarbejder salgsmateriale med foto, boligfilm og plantegning, så din bolig er præsenteret indbydende og professionelt. Sammen med din mægler skal du tage stilling til, hvordan din bolig skal markedsføres både i avisen og online.

Til salg

Din bolig er nu til salg – blandt andet på Danmarks mest besøgte mæglersites: edc.dk og boligsiden.dk. Du har også mulighed for at dele din boligannonce via Facebook. Og vi præsenterer din bolig i vores vinduer og for de købere, der besøger os i butikken.  

Køberkartotek

Din boligannonce bliver sendt til Danmarks største køberkartotek. Vi har masser af potentielle købere, der måske har ventet på en bolig som din. De får en unik chance for at slå til før andre - og du får mulighed for et hurtigt salg.  

Åbent hus og fremvisning

Vi tilbyder dig muligheden for at holde åbent hus for interesserede købere. Det er en god måde at tiltrække et bredt udsnit af potentielle købere - og giver dig bedre mulighed for at gøre boligen præsentabel for flere købere på en gang.

Solgt

Vi sørger for at få salgsaftalen på plads og sikrer, at køber har finansieringen klar til tiden. Vi henter også en bankgaranti fra købers bank, så du har sikkerhed for, at handlen er endelig.

Salgsafregning

Når handlen er på plads, udregner vi en refusionsopgørelse, så du får udbetalt den del af ejendomsskatten, forbrugsafgifterne, forsikringer, grundejerforening og fællesudgifter, som køber skal stå for.