Bestil et gratis Salgstjek og vind en robotstøvsuger til hjemmet

Uanset om du ønsker at sælge din bolig inden for nærmeste fremtid, eller du blot er nysgerrig på at kende værdien af din bolig, tilbyder vi dig et gratis Salgstjek. Her kommer din lokale mægler på besøg hjemme hos dig og giver en ekspertvurdering af din boligs aktuelle markedsværdi - helt uforpligtende. Du får:

  • En professionel vurdering
  • Beregnet dit overskud
  • Forslag til hvad du kan gøre for at få boligen helt solgt
  • Grundig information om alle sider af en god bolighandel

Hvad koster det at sælge en bolig? 
Der findes ikke en præcis pris for et boligsalg, da prisen afstemmes med mægleren. De typiske udgifter går til mæglersalær og en markedsføringspakke. Hos EDC har vi forskellige salgsmodeller, og vi kan også skræddersy en model, der passer lige netop til dig.

Vind en robot til hjemmet
Bestil et gratis Salgstjek ved at udfylde formularen til højre, så deltager du i konkurrencen om en iRobot Roomba 772. Vi udlodder 5 stk. til en samlet værdi på 13.435 kr. Konkurrencen løber frem til den 29. september 2017.

 

3 gode grunde til at vælge EDC

Hvad sker der hvornår?

Salgsmateriale og markedsføring

Vi udarbejder salgsmateriale med foto, boligfilm og plantegning, så din bolig er præsenteret indbydende og professionelt. Sammen med din mægler skal du tage stilling til, hvordan din bolig skal markedsføres både i avisen og online.

Til salg

Din bolig er nu til salg bl.a. på Danmarks mest besøgte mæglersites edc.dk og boligsiden.dk (jf. Dansk Online Index). Du har også mulighed for at dele din boligannonce via Facebook. Og vi præsenterer din bolig i vores vinduer og for de købere, der besøger os i butikken.

Køberkartotek

Din boligannonce bliver sendt til Danmarks største køberkartotek. Vi har masser af potentielle købere, der måske har ventet på en bolig som din. De får en unik chance for at slå til før andre - og du får mulighed for et hurtigt salg.  

Åbent hus og fremvisning

Vi tilbyder dig muligheden for at holde åbent hus for interesserede købere. Det er en god måde at tiltrække et bredt udsnit af potentielle købere - og giver dig bedre mulighed for at gøre boligen præsentabel for flere købere på en gang.

Solgt

Vi sørger for at få salgsaftalen på plads og sikrer, at køber har finansieringen klar til tiden. Vi henter også en bankgaranti fra købers bank, så du har sikkerhed for, at handlen er endelig.

Salgsafregning

Når handlen er på plads, udregner vi en refusionsopgørelse, så du får udbetalt den del af ejendomsskatten, forbrugsafgifterne, forsikringer, grundejerforening og fællesudgifter, som køber skal stå for.