Bestil et gratis Salgstjek og vind julegaver for 10.000 kr.!

Vil du gerne sælge din bolig? Eller er du bare nysgerrig på, hvad du kan få? Vi tilbyder dig et gratis og uforpligtende Salgstjek. Du får:

  • en grundig vurdering af din boligs værdi
  • overblik over omkostninger ved salg
  • beregnet dit overskud efter salget
  • råd til, hvordan du nemt og hurtigt gør din bolig salgsklar.

Et Salgstjek af din bolig er gratis og helt uforpligtende.

Hvad koster det at sælge en bolig?
Der findes ikke en præcis pris for et boligsalg, da prisen afstemmes med mægleren. De typiske udgifter går til mæglersalær og en markedsføringspakke. Hos EDC har vi forskellige salgsmodeller, og vi kan også skræddersy en model, der passer lige netop til dig.

Vind julegaver for 10.000 kr.
Bestil et gratis Salgstjek, indtast din families gaveønsker og udfyld formularen, så deltager du i konkurrencen om julegaver for 10.000 kr.

Hvis du vinder, kommer julemanden på besøg den 24. december 2017 mellem kl. 10.00 og 12.00 med gaver til hele familien. Husk at skrive, hvor julemanden skal komme på besøg.

Vi trækker lod d. 18. december blandt alle, der har indsat gaveønsker og bestilt et gratis Salgstjek. Vinderen kontaktes direkte. Læs konkurrencebetingelserne her

Det siger vores kunder


Ole solgte huset med EDC Effekt

For at få flere visninger af huset, valgte jeg selv at købe EDC Effekt via Mit EDC. Jeg bestilte et rotationsbanner på Facebook og Fremhævet annoncering – det er super smart, at man selv kan styre markedsføringen, hvis man vil. Efter at jeg fik Favoritpakken tilknyttet, gik der kun 15 dage, før huset blev solgt. Så jeg er meget tilfreds.


Ole fra Grenaa

Else solgte sit hus med EDC Effekt


Else fordoblede antallet af visninger

På kun 4 uger fordoblede Favoritpakken antallet af visninger af min bolig. I samme periode var der også lige så mange, der bestilte materiale og fremvisninger, som der havde været de foregående 4 måneder tilsammen. Til sidst blev boligen solgt med et mindre afslag.


Else fra Ørsted