Bestil et gratis Salgstjek og vind et 49" LG TV

Overvejer du at sælge, så er det nu, du skal rykke, hvis din bolig skal være salgsklar til EDC’s store åbent hus-arrangement i påsken. Her sælges der flere boliger, og de sælges endda til lidt højere priser.

Begynd med et gratis Salgstjek
Her kommer din lokale mægler på besøg hjemme hos dig og giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig kan sælges for. Vi giver dig også en gennemgang af, hvordan din økonomi ser ud, hvis du beslutter dig for at sælge - og mere end det:

  • Vi beregner dit overskud
  • Forslag til hvad du kan gøre for at din bolig fremstår salgsklar
  • Grundig information om alle sider af en god bolighandel

Vind et 49" LG UHD Direct LED-TV
Bestil et uforpligtende møde eller tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde formularen til højre, så deltager du i konkurrencen om 3 stk. 49" LG UHD Direct LED-TV til en samlet værdi af 23.997 kr. Konkurrencen løber frem til d. 17. april 2017.

3 gode grunde til at vælge EDC

Hvad sker der hvornår?

Salgsmateriale og markedsføring

Vi udarbejder salgsmateriale med foto, boligfilm og plantegning, så din bolig er præsenteret indbydende og professionelt. Sammen med din mægler skal du tage stilling til, hvordan din bolig skal markedsføres både i avisen og online.

Til salg

Din bolig er nu til salg – blandt andet på Danmarks mest besøgte mæglersites: edc.dk og boligsiden.dk. Du har også mulighed for at dele din boligannonce via Facebook. Og vi præsenterer din bolig i vores vinduer og for de købere, der besøger os i butikken.  

Køberkartotek

Din boligannonce bliver sendt til Danmarks største køberkartotek. Vi har masser af potentielle købere, der måske har ventet på en bolig som din. De får en unik chance for at slå til før andre - og du får mulighed for et hurtigt salg.  

Åbent hus og fremvisning

Vi tilbyder dig muligheden for at holde åbent hus for interesserede købere. Det er en god måde at tiltrække et bredt udsnit af potentielle købere - og giver dig bedre mulighed for at gøre boligen præsentabel for flere købere på en gang.

Solgt

Vi sørger for at få salgsaftalen på plads og sikrer, at køber har finansieringen klar til tiden. Vi henter også en bankgaranti fra købers bank, så du har sikkerhed for, at handlen er endelig.

Salgsafregning

Når handlen er på plads, udregner vi en refusionsopgørelse, så du får udbetalt den del af ejendomsskatten, forbrugsafgifterne, forsikringer, grundejerforening og fællesudgifter, som køber skal stå for.