Bestil et gratis Salgstjek og vind et TV

Nyt år. Ny start. Ny adresse?
Et nyt år betyder en ny start – og måske har du overvejet, om det er nu, du skal videre mod nye muligheder, kvadratmeter, haver, altaner, byer og horisonter? Med et gratis Salgstjek kan du få svar på, hvad din bolig er værd, hvis du beslutter dig for at sætte til salg. Du får:

  • en grundig vurdering af din boligs værdi
  • overblik over omkostninger ved salg
  • beregnet dit overskud efter salget
  • råd til, hvordan du nemt og hurtigt gør din bolig salgsklar.

Et Salgstjek af din bolig er gratis og helt uforpligtende.

Hvad koster det at sælge en bolig? 
Der findes ikke en præcis pris for et boligsalg, da prisen afstemmes med mægleren. De typiske udgifter går til mæglersalær og en markedsføringspakke. Hos EDC har vi forskellige salgsmodeller, og vi kan også skræddersy en model, der passer lige netop til dig.

Vind 55’’ TV
Bestiller du et gratis Salgstjek eller tilmelder dig vores nyhedsbrev inden den 4. februar 2018, deltager du i konkurrencen om 3 stk. 55’’ Samsung QLED TV.

Hvorfor vælge EDC?

Det siger vores kunder


Ole solgte huset med EDC Effekt
"For at få flere visninger af huset, valgte jeg selv at købe EDC Effekt via Mit EDC. Jeg bestilte et rotationsbanner på Facebook og Fremhævet annoncering – det er super smart, at man selv kan styre markedsføringen, hvis man vil. Efter at jeg fik Favoritpakken tilknyttet, gik der kun 15 dage, før huset blev solgt. Så jeg er meget tilfreds".


Ole fra Grenaa

Else solgte sit hus med EDC Effekt


Else fordoblede antallet af visninger
"På kun 4 uger fordoblede Favoritpakken antallet af visninger af min bolig. I samme periode var der også lige så mange, der bestilte materiale og fremvisninger, som der havde været de foregående 4 måneder tilsammen. Til sidst blev boligen solgt med et mindre afslag".

Else fra Ørsted