Går du i salgstanker?

Vil du gerne sælge din bolig? Eller er du bare nysgerrig på, hvad du kan få? Vi tilbyder dig et gratis og uforpligtende Salgstjek. Du får:

  • en grundig vurdering af din boligs værdi
  • overblik over omkostninger ved salg
  • beregnet dit overskud efter salget
  • råd til, hvordan du nemt og hurtigt gør din bolig salgsklar.

Et Salgstjek af din bolig er gratis og helt uforpligtende.

Vind SuperGavekort på 2.000 kr.
Bestil et gratis Salgstjek eller tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde formularen til højre, så deltager du i konkurrencen om 4 SuperGavekort på 2.000 kr. fra GoGift.dk. Konkurrencen løber frem til den 1. juni 2018.

Hurtigere salg, højere pris og flere fremvisninger med EDC Effekt
EDC Effekt er markedets bedste boligannoncer på nettet. Vores sælgere oplever op til 20 % hurtigere salg, op til 27 % mindre afslag i prisen og dobbelt så mange fremvisninger. EDC Effekt annoncerer din bolig på nogle af de største og mest besøgte sider på nettet.

Hvorfor vælge EDC?

Det siger kunderne om EDC's digitale markedsføring - EDC Effekt


Ole solgte huset med EDC Effekt
"For at få flere visninger af huset, valgte jeg selv at købe EDC Effekt via Mit EDC. Jeg bestilte et rotationsbanner på Facebook og Fremhævet annoncering – det er super smart, at man selv kan styre markedsføringen, hvis man vil. Efter at jeg fik Favoritpakken tilknyttet, gik der kun 15 dage, før huset blev solgt. Så jeg er meget tilfreds".


Ole fra Grenaa

Else solgte sit hus med EDC Effekt


Else fordoblede antallet af visninger
"På kun 4 uger fordoblede Favoritpakken antallet af visninger af min bolig. I samme periode var der også lige så mange, der bestilte materiale og fremvisninger, som der havde været de foregående 4 måneder tilsammen. Til sidst blev boligen solgt med et mindre afslag".

Else fra Ørsted